Raluca de la Angels, mamă-eroină! Pentru îngerașii aceștia a lipsit de pe scenă 15 ani!

image
Raluca, alături de Serafim (10 ani), Cassian (8 ani), Emilian ( 4 ani), Maria (6 ani) şi de Anastasia, care are un an şi jumătate

Le place să strălucească în lumina reflectoarelor, dar la fel de bine le prinde şi rolul de mămici. Click! vă prezintă fotografii cu superbele familii ale celor două vedete, Raluca Blejuşcă (33 de ani) şi Anca Serea, care au împreună zece copii frumoşi-foc, buni de reclame.

Vă mai amintiţi de simpatica solistă Raluca Ciocârlan, din ”Angels”, trupă care se afla în toate topurile la începutul anilor 2000? Solista s-a retras de pe scenă, în urmă cu aproape 15 ani, dar iată că şi-a anunţat o revenire în forţă, în lumea muzicală. Şi chiar s-a bucurat deja de prima diplomă, în septembrie 2018, la ”Festivalul Cerbul de Aur”, de la Braşov, unde a obţinut ”Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti”. Mai mult, în curând va lansa un album cu zece piese.

image
Nicoleta, alături de Zsolt Jr (11 ani) şi de tripleţii Kim, Kevin şi Karoly (8 ani)

Şi Nicoleta Luciu (38 de ani), fosta vedetă tv, se mândreşte cu familia ei numeroasă. În 2008, aceasta l-a născut pe Zsolt jr, iar în 2011 i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. “Sunt o mamă fericită de când am devenit mamă! Mă bucur de ei. Tripleţii au intrat la şcoală şi văd că le place. Fac în continuare sport, acum este perioada schiatului, mergem foarte des la munte atât aici, cât şi în Austria. Plus că îi duc şi la fotbal, înot, hochei pentru a nu sta pe tablete şi pe telefoane mobile”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Click!

Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo şi s-a mutat de ceva timp în oraşul în care trăieşte soţul ei, la Miercurea Ciuc. Pentru că nu mai are timp să ajungă la salonul de înfrumuseţare, Luciu apelează la măşti de faţă naturiste, pregătite chiar de ea.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
soldati rusi
masina lovita de tren FDOTO ISU Vaslui jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg