Raluca de la Bambi, criticat─â de Raluca B─âdulescu la ┬źBravo, ai stil┬╗: ┬źNu ┼čtiu c├ót te reg─âse┼čti ├«n acest b─âboi elegant┬╗

23 ianuarie 2020
image
Raluca Bambi a optat pentru o ┼úinut─â galben-mu┼čtarFoto: arhiv─â personal─â

Prima edi┼úie a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" a ├«nceput ├«n for┼ú─â, miercuri sear─â, la Kanal d, emo┼úiile concurentelor celebre ating├ónd cote maxime. ├Än culise, a fost prilej de certuri ├«ntre Raluca T─ânase ┼či Andreea Tonciu ┼či nici ├«n fa┼úa jura┼úilor lucrurile nu au stat mai bine. Blonda de la Bambi a primit criticile Raluc─âi B─âdulescu, una dintre cele mai indulgente jurate din concurs, ┼úinuta ei fiind intens comentat─â.

Dac─â unele dintre ╚Ťinutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes ╚Öi au fost apreciate de contracandidate ╚Öi de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe m─âsur─â a╚Ötept─ârilor. C─ât─âlin Botezatu, Raluca B─âdulescu ╚Öi Maurice Munteanu au fost indulgen╚Ťi ├«n aceast─â prima ├«nt├ólnire cu cele nou─â concurente.

ÔÇťNu o s─â v─â taxez pentru c─â, altfel, ar fi jale ╚Öi ar mirosi a fum!ÔÇŁ, a spus C─ât─âlin Botezatu concurentelor ├«n cadrul edi╚Ťiei de asear─â ÔÇťBravo, ai stil! CelebritiesÔÇŁ.

Conflict deschis ├«ntre Raluca de la Bambi ┼či Andreea Tonciu la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Raluca de la Bambi a purtat o ţinută îndrăzneaţă, într-o culoare aprinsă, care însă nu a prea fost pe gustul juraţilor, Raluca Bădulescu fiind cea mai vocală dintre ei.

image
Ţinuta Ralucăi Tănase nu a fost apreciată de juraţii "Bravo, ai stil!"

"Eu ┼čtiu de ce ai ales aceast─â asortare: ┼úi-e fric─â s─â nu gre┼če┼čti. ┼óinuta ├«mi place, dar nu ┼čtiu ├«n ce m─âsur─â te reg─âse┼čti tu ├«n acest ┬źb─âboi┬╗ elegant", i-a spus Raluca B─âdulescu, comentariu care nu i-a picat tocmai bine c├ónt─âre┼úei.

Dac─â pe scen─â a avut parte de critici, ├«n culise a fost ┼či mai ┼či. Discu╚Ťii interminabile au avut loc ├«ntre blondin─â ┼či Andreea Tonciu, cele dou─â foste iubite ale lui Nicolae Mitea. De╚Öi au fost cu acela╚Öi b─ârbat, deci au gusturi asem─ân─âtoare, nu dovedesc c─â s-ar ├«n┼úelege c├ótu┼či de pu┼úin.  

Andreea Tonciu se ceart─â ┼či cu Maria Ilioiu ( fosta ispit─â de  la Insula Iubirii), nu doar cu Raluca T─ânase. Scandalul dintre ele a fost ujul de amploare, ├«n edi┼úia de joi (23 ianuarie) fiind se pare deyv─âluit ┼či motivul pentru care cele dou─â nu se suport─â.  

Cite┼čte ┼či: 

Cine o înlocuiește pe Iulia Albu la Bravo, ai stil! Este un artist celebru

Raluca T─ânase, fata Catinc─âi Roman ╚Öi cea mai sexy ispit─â de la ┬źInsula Iubirii┬╗, rivale la ┬źBravo, ai stil┬╗

cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg