Raluca de la Bambi, criticată de Raluca Bădulescu la «Bravo, ai stil»: «Nu ştiu cât te regăseşti în acest băboi elegant»

23 ianuarie 2020
article img
Raluca Bambi a optat pentru o ţinută galben-muştarFoto: arhivă personală

Prima ediţie a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" a început în forţă, miercuri seară, la Kanal d, emoţiile concurentelor celebre atingând cote maxime. În culise, a fost prilej de certuri între Raluca Tănase şi Andreea Tonciu şi nici în faţa juraţilor lucrurile nu au stat mai bine. Blonda de la Bambi a primit criticile Ralucăi Bădulescu, una dintre cele mai indulgente jurate din concurs, ţinuta ei fiind intens comentată.

Dacă unele dintre ținutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes și au fost apreciate de contracandidate și de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe măsură așteptărilor. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost indulgenți în această prima întâlnire cu cele nouă concurente.

“Nu o să vă taxez pentru că, altfel, ar fi jale și ar mirosi a fum!”, a spus Cătălin Botezatu concurentelor în cadrul ediției de aseară “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Conflict deschis între Raluca de la Bambi şi Andreea Tonciu la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Raluca de la Bambi a purtat o ţinută îndrăzneaţă, într-o culoare aprinsă, care însă nu a prea fost pe gustul juraţilor, Raluca Bădulescu fiind cea mai vocală dintre ei.

article img
Ţinuta Ralucăi Tănase nu a fost apreciată de juraţii

"Eu ştiu de ce ai ales această asortare: ţi-e frică să nu greşeşti. Ţinuta îmi place, dar nu ştiu în ce măsură te regăseşti tu în acest «băboi» elegant", i-a spus Raluca Bădulescu, comentariu care nu i-a picat tocmai bine cântăreţei.

Dacă pe scenă a avut parte de critici, în culise a fost şi mai şi. Discuții interminabile au avut loc între blondină şi Andreea Tonciu, cele două foste iubite ale lui Nicolae Mitea. Deși au fost cu același bărbat, deci au gusturi asemănătoare, nu dovedesc că s-ar înţelege câtuşi de puţin.  

Andreea Tonciu se ceartă şi cu Maria Ilioiu ( fosta ispită de  la Insula Iubirii), nu doar cu Raluca Tănase. Scandalul dintre ele a fost ujul de amploare, în ediţia de joi (23 ianuarie) fiind se pare deyvăluit şi motivul pentru care cele două nu se suportă.  

Citeşte şi: 

Cine o înlocuiește pe Iulia Albu la Bravo, ai stil! Este un artist celebru

Raluca Tănase, fata Catincăi Roman și cea mai sexy ispită de la «Insula Iubirii», rivale la «Bravo, ai stil»