Raluca de la Bambi și-a serbat ziua de naștere! Urarea «răutăcioasă» făcută de sora ei

Ultima actualizare:

    Raluca de la Bambi și-a serbat ziua de naștere Foto Instagram
Raluca de la Bambi și-a serbat ziua de naștere Foto Instagram

Raluca Tănase, fosta membră a trupei Bambi, a început noul an cum nu se poate mai bine, prin aniversarea zilei sale de naștere. Drept cadou, îndrăgita cântăreață a primit o urare puțin mai neobișnuită din partea surorii sale, Denisa. Deși cele două sunt ca picăturile de apă și au o relație de milioane, Raluca a fost ușor ironizată în mesajul de „La mulți ani!” primit de la cea care i-a făcut copilăria mai frumoasă, însă dat fiind faptul că textul a fost compus cu mult umor, sărbătorita nu s-a putut supăra. Iată mesajul!

Denisa și Raluca Tănase, surorile care s-au remarcat în lumea muzicii autohtone prin melodia „Doi ochi căprui”, se înțeleg de minune și petrec mult timp împreună, fiind aproape nedespărțite. Cum relația dintre ele este una foarte apropiată, „surorile Bambi” se cunosc extrem de bine una pe cealaltă, cunoscându-și atât calitățile, cât și defectele.

În urarea de „La mulți ani” publicată pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a surorii sale, Denisa a fost pusă pe șotii și i-a lăsat pe admiratorii ei virtuali să-i cunoască și o parte dintre defectele pe care le are Raluca.

Totuși, textul compus a fost emoționant, chiar dacă a luat o turnură amuzantă, deoarece a fost însoțit și de o serie de poze cu cele două, dar și de o „declarație de iubire”. „Nu o să scriu romane, oricum n ar ajunge să descriu ce însemni pentru mine. La mulți ani dragostea mea, scumpa mea, iubirea vieții mele!

Raluca și Denisa de la Bambi sunt cele mai bune prietene
Raluca și Denisa de la Bambi sunt cele mai bune prietene

Ești cea mai mare binecuvântare pe care am primit-o în viața mea de până acum, te iubesc infinit, atât de mult încât cuvintele nu pot ajunge până acolo. Știi tu, dor de acreala ta, de filmele tale tâmpite cu monștri, centauri și alte ciudățenii, de morala interminabilă despre dezordine și de logoreea ta când ești nevorbită. Ai mulți ani în față, fă-i cei mai frumoși! SuroriCuVise”, a scris Denisa Tănase în urarea din mediul online.

Cum s-au distrat Denisa și Raluca de la Bambi de Revelion

Cum se înțeleg în viața de zi cu zi, exact așa sunt și pe scenă. Surorile Tănase și-au petrecut noaptea dintre ani cântând pe scenă, în Valea Prahovei. „La mulți ani 2019! Se spune că ce faci la miezul nopții de Revelion, faci tot anul! 12 noaptea ne-a prins pe scenă, făcând numărătoarea inversă și poze cu petrecăreții de pe Valea Prahovei. Am repetat Revelionul de 4 ori, în toate locațiile în care am cântat alături de colegii nostri. Sunt tare curioasă cum o să arate anul care vine”, a povestit Denisa pe Instagram.

Surorile și-au petrecut Revelionul pe scenă
Surorile și-au petrecut Revelionul pe scenă
image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg