Raluca de la Bambi şi-a trimis iubitul la analize!


    Raluca și omul de  afaceri Răzvan Ispas  sunt împreună de la  începutul anului 2010
Raluca și omul de afaceri Răzvan Ispas sunt împreună de la începutul anului 2010

Lista stripteuzei Maria Crăcană a băgat în sperieţi showbiz-ul autohton. Raluca de la Bambi şi-a trimis, zilele trecute, iubitul la analize, pentru a vedea dacă este infectat cu hepatită C. Răzvan a avut de curând o aventură cu Andreea Tonciu, actuala prietenă a lui Nicolae Mitea, acesta din urmă fiind suspectat că s-a culcat cu Crăcană.

Sexy-maseuza de 19 ani Maria Crăcană a declanşat o adevărată isterie printre vedete. Speriate de moarte, iubitele donjuanilor suspectaţi că ar fi trecut prin patul bombei purtătoare de hepatită C i-au trimis de urgenţă pe aceştia să-şi facă analizele, la diverse clinici private.

Raluca Tănase de la trupa Bambi a fost printre primele care au luat măsuri în privinţa actualului ei iubit, omul de afaceri Răzvan Ispas. Surse din anturajul cuplului ne-au dezvăluit că blonda i-a pus în vedere lui Răzvan (27 de ani) să meargă să-şi facă testele de sănătate, prietenii acestuia luându-l peste picior pe tânărul suspectat şi el că ar avea hepatită C.

Răzvan nu a fost nici pe departe uşă de biserică. Înainte de a deveni prietenul oficial al Ralucăi s-a zvonit că prin patul lui ar fi trecut chiar actuala rivală a blondei, Andreea Tonciu.

Răzvan şi Andreea au fost împreună anul trecut, iar gurile rele spun că s-au mai întâlnit şi acum trei luni. Andreea are de ce să-şi facă griji, cu atât mai mult cu cât Nicolae Mitea este unul dintre fotbaliştii cu care Maria Crăcană a declarat că avut chiar o relaţie.

Asistenta Adrianei Bahmuţeanu de la Kanal D s-a ferit să comenteze pe marginea acestui scandal. „Nu comentez! Vorbiţi cu Nicky!", ne-a spus Andreea.

Şeful „câinilor" din şos. Ştefan cel Mare, Cristi Borcea, s-a sesizat şi el şi a trimis nu mai puţin de cinci dintre fotbaliştii de la Dinamo la analize.

Vedete de pe «Lista lui Crăcană»

Maria Crăcană a declarat că s-a culcat cu fotbaliştii N'Doye şi Nicolae Mitea. Recunoscuţi pentru viaţa lor amoroasă foarte bogată, cei doi ar fi putut transmite virusul hepatic C prin numeroasele aventuri pe care le-au avut cu vedete de televiziune şi fotomodele.

1. Nicolae Mitea - fotbalist

2. Andreea Tonciu - asistentă tv

3. Raluca (Bambi) - solistă

4. Răzvan Ispas - om de afaceri

5. Cristian Daminuţă - fotbalist

6. Cristi Pulhac - fotbalist

7. Gianny Lăzărescu - om de afaceri

8. N'Doye - fotbalist

9. Erika - fotomodel

10. Mioara Mantale - fost prefect al Capitalei

11. Luiza Bogdan - prezentatoare tv

12. Ramona Gabor - fotomodel

13. Gabi Bădălău - om de afaceri

14. Alexandra Enăchescu - fotomodel

15. Iulian Miu - fotbalist

16. Andreea Mantea - vedetă Playboy

17. Claudia (Sexxy) - solistă

Citeşte şi:

Înjurături dure la "Un show păcătos". În rolurile principale: Costin Mărculescu şi Carmen PleşeaN’Doye nu e bolnav de hepatită

«Mondenii» N'Doye şi Daminuţă, trimişi să se caute de hepatita C

Maria Crăcană a umplut vedetele de Hepatita C

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii«Virusul hepatic C se poate transmite prin contact sexual»

"Virusul hepatic C se transmite prin contact sexual neprotejat cu o persoană infectată, de la mamă la făt, prin utilizarea de ace şi alte instrumente de uz medical, stomatologic sau cosmetic, prin folosirea în comun a obiectelor de igienă personală sau prin realizarea de tatuaje cu instrumente nesterile", ne-a explicat prof. dr. Adrian Streinu-Cercel. Virusul duce la apariţia hepatitei C, o boală virală infecţioasă, care inflamează ficatul. Este o boală perfidă, care se arată doar în stadii avansate.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png