Raluca Pastramă a renunțat la proces! Pepe a scăpat de ordinul de protecție

Ultima actualizare:

    Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsniciefoto: Click!
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsniciefoto: Click!

Scandalul de violență conjugală dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a încheiat marți, la Judecătoria Sectorului 2, după ce soția artistului a renunțat la proces. Azi ar fi trebuit să se judece contestația lui Pepe – Ionuț Nicolae Pascu pe numele lui din buletin – la ordinul de protecție emis de polițiști la cererea Ralucăi.

Raluca va fi nevoită să achite cheltuielile de judecată după ce a renunțat la proces. Raluca Pastramă obținuse un ordin de protecție împotriva soțului ei la 19 noiembrie, după un scandal în parcarea Stadionului Dinamo.

Soția lui Pepe, absolventă de Drept, s-a dus la Poliție imediat după cearta conjugală și le-a spus oamenilor legii că artistul a lovit-o în zona feței. Polițiștii au eliberat un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, care putea fi prelungit în instanță pentru 6 luni. A doua zi după scandal, Raluca s-a adresat și instanței, cerând prelungirea acestui ordin de protecție.

Situația s-a schimbat însă radical marți, când ar fi trebuit să se judece contestația depusă de Pepe luni. Judecătorii nu au mai avut decât să respingă contestația, rămasă fără obiect după ce Raluca Pastramă a renunțat la proces.

Ce spun polițiștii despre scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă

"Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. După cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, până la 6 luni", au declarat surse din Poliție pentru Click!

Pepe recunoaște că s-a certat cu soția lui, dar respinge acuzațiile de violență

Solistul a contestat ordinul de protecție emis de polițiști pe numele lui, la cererea Ralucăi Pastramă. Artistul a depus câteva documente la Judecătoria Sectorului 2, în care a prezentat, printre altele, versiunea sa asupra celor întâmplate în după-amiaza zilei de 19 noiembrie.

Pepe recunoaște că s-a certat cu soția lui și că a ridicat tonul, dar neagă vehement acuzațiile de violență fizică. Totul ar fi pornit de la acuzațiile de infidelitate pe care Pepe i le-ar fi adus Ralucăi, în lumina unor informații pe care solistul le-ar fi primit de la un jurnalist de investigații.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și... cu care deja flirtează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească, că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (...)”, ar fi declarat Pepe, conform unor documente citate de Spynews.ro.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png