Raluca Tănase, fata Catincăi Roman și cea mai sexy ispită de la «Insula Iubirii», rivale la «Bravo, ai stil»

18 decembrie 2019
article img
Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, noua concurentă de la Bravo, ai stilFoto Instagram

“Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va debuta în curând, la Kanal D, va aduce în față telespectatorilor concurente deja cunoscute publicului larg din România, acestea fiind deja obișnuite cu interacțiunea cu fanii. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregătiți pentru întâlnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, în noul sezon al competiției de modă.

Primele trei concurente pe care telespectatorii le vor putea urmări în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt persoane publice, apreciate de zeci de mii de fani, pentru stilul vestimentar personal, personalitatea puternică, și ușurința cu care reușesc să ajungă la inimile acestora.

Raluca Tănase, componenta trupei Bambi, concurentă la «Bravo, ai stil»

Raluca Tănase, cântăreață, componentă a trupei “Bambi”, este pasionată de muzică și modă. Aceasta și-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă, având numeroase aparitii TV, în emisiuni care au propulsat-o rapid în preferințele muzicale ale românilor. Numeroasele piese lansate de-a lungul timpului au devenit hituri pentru generații întregi. Un exemplu este melodia “Doi ochi căprui”, difuzată pe toate posturile de radio și TV de la vremea respectivă. De atunci și până în prezent, trupa “Bambi” a continuat să aibă același succes uriaș; în 2011, acestea câștigă Discul de Aur, cu albumul “Îmi cant iubirea”. Începând din anul 2015, Raluca și Denisa Tănase, sora acesteia, și-au început carieră solo. Raluca Tănase mizează pe faptul că își stăpânește cu ușurință emoțiile și acest lucru ii va conferi un atu în față celorlalte rivale din competiția “Bravo, ai stil! Celebrities”

“Sunt o persoană care are mereu un cuvânt de spus în ceea ce privește arta, care nu renunta ușor și care demonstrează mereu implicare. Stăpânesc foarte bine emoțiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd ușor. În această competiţie sunt dispusă să merg până unde este corect să ajung și să învăț că să pot progresa!”, spune Raluca Tănase.

article img

Fata Catincăi Roman vrea să le demonstreze tuturor că este o femeie stilată

Călina Dumitrescu este o tânăra îndrăzneață, care s-a lansat cu mult curaj în showbiz, moștenind talentul pentru artă de la mama ei, Catinca Roman. Este un model pentru tânăra generație, în materie de styling, fiind urmărită pe rețelele sociale de mii de fani. Călina Dumitrescu se declară a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-și pune ideile în practică, și se descrie ca fiind un artist total, în căutarea identității sale.

“Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre phoenix, din propria cenușă”, spune concurenta.  

article img

Maria Ilioiu, cea de-a treia aspirantă la titlul de cea mai stilată celebritate din țară, este cunoscută publicului din România ca fiind cea mai carismatică concurentă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate. Tânăra spune despre această nou experiență în cariera sa, din postura de concurentă în “Bravo, ai stil! Celebrities”, că își va demonstra calitățile vestimentare, apărându-și opiniile  cu orice preț în ceea ce privește alegerile sale în materie de styling. 

“Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau să demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, afirmă Maria Ilioiu.

article img