Raluka, despre experienţa Asia Express: «Nu știam ce mâncăm!»

Ultima actualizare:

    Raluka s-a descurcat greu în competiţieFoto: Antena 1
Raluka s-a descurcat greu în competiţieFoto: Antena 1

Au mai rămas doar cinci zile până la marea premieră Asia Express, show prezentat de Gina Pistol, unde concurenţii au fost puşi să se descurce cu doar un euro pe zi. Concursul, care va fi difuzat de săptămâna viitoare la Antena 1, a însemnat pentru cele șapte echipe de vedete participante un test suprem în care s-au străduit să își depășească toate barierele, atât fizice, cât și psihice.

Raluka, coechipiera Anei Baniciu, este și ea una dintre vedetele care recunoaște că traseul parcurs pe teritoriul asiatic a transformat-o.

"A fost experiența vieții, în care mi-am adus aminte cât de frumos trăiesc și cât de norocoasă sunt“, a spus cântăreaţa după ce a dat de greu.  

Cei 5000 de kilometri străbătuți, cele 4 țări vizitate au făcut-o să resimtă acut dorul de casă.


    Raluka a fost nevoită să se împrietenească cu localnicii Foto: Antena 1
Raluka a fost nevoită să se împrietenească cu localnicii Foto: Antena 1

"Am văzut peisaje geniale, pe care mi-ar fi plăcut să le vadă și cei dragi, căci ei mi-au lipsit cel mai mult. Am cunoscut oameni de toate felurile, buni, mai puțin buni, foarte generoși, dar și unii foarte zgârciți”, a povestit artista. Lipsa mâncării și a cazării și-au pus amprenta asupra cântăreței după testele aprige din concurs, dar cel mai dificil, declară ea, a fost meniul asiaticilor, cu ea nu era deloc obișnuită.

"Cu orezul sunt obișnuită cât de cât, deci nu a fost chiar atât de grav. În schimb, cu carnea nu a fost foarte bine, pentru că ei mănâncă tot ce mișcă... deci practic nu știam ce mâncăm“, a completat Raluka. 

În Asia Express au intrat şapte perechi de vedete, care au parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 concurenţi trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală, având la dispoziție un singur euro pe zi.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net