Raluka, distribuită în cel mai nou serial de comedie

Ultima actualizare:

    Raluka şi-a jucat propriul rolfoto: Prima Tv
Raluka şi-a jucat propriul rolfoto: Prima Tv

Şi-a făcut debutul în muzică la acelaşi televiziune la care acum îşi încearcă talentul actoricesc. Raluka joacă în sitcom-ul „La TV” duminică, de la ora 22:00, la Prima TV. Cântăreaţa a fost invitată şi a acceptat cu plăcere să se alăture distribuţiei.

Raluka şi-a interpretat propriul rol, dar a mărturisit că a avut emoţii în postura de actriţă. Ea a fost invitată în emisiunea „Viaţa cu Chris” de prietena ei din copilărie, Becky, noua coprezentatoare a lui Chris.

"Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că a fost prima mea experienţă de acest fel. Am avut câteva replici de spus, dar mi-a fost puţin teamă să nu le uit. M-am descurcat bine”, a mărturisit cântăreaţa, după ce a terminat de filmat. În emisiune, Raluka a cântat şi cea mai nouă melodie a ei, „No Question”.

"Este o piesă compusă de Connect-R, Dj Sava şi Alex Cotoi. Videoclipul este unul de stare. Vorbesc despre dezamăgire, dar şi despre libertate. E un clip care îmi place foarte tare şi a ieşit pe placul meu”, a spus cântăreaţa.

Raluka şi-a făcut debutul în muzică la Prima TV în emisiunea „Megastar”, aşa că revine cu mare drag la postul care a făcut-o celebră. Dacă vreţi să vedeţi cum s-a descurcat cântăreaţa în calitate de actriţă, dar şi ce întrebări i-a pus prezentatorul Chris frumoasei cântăreţe, nu rataţi „La TV” duminică, 11 octombrie, de la ora 22:00, la Prima TV. 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net