Ramona Bădescu așteaptă undă verde pentru botezul fiului ei: "Îmi doresc să aibă loc la Vatican"

image
Fiul Ramonei B─âdescu are deja 8 lunifoto: arhiv─â personal─â

Ramona B─âdescu tr─âie╚Öte din plin via╚Ťa la 50 de ani. A devenit mam─â ├«n cea mai bun─â perioad─â a vie╚Ťii ei ╚Öi se bucur─â de fiecare moment petrecut al─âturi de fiul ei, care a ├«mplinit deja 8 luni. Ceea ce o macin─â ├«ns─â pe vedet─â acum este faptul c─â ├«nc─â nu a putut organiza botezul pentru micu╚Ť, din cauza restric╚Ťiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Av├ónd ├«n vedere c─â Italia a fost una dintre ╚Ť─ârile extrem de afectate de coronavirus, cu 231.139 de cazuri p├ón─â ├«n prezent (28 mai) ╚Öi peste 33.000 de mor╚Ťi, restric╚Ťiile au fost destul de multe ╚Öi au trebuit respectate. Abia cu data de 18 mai Italia a intrat ├«n faza a doua, a deschis magazinele ╚Öi serviciile publice, iar oamenii trebuie s─â fie extrem de precau╚Ťi, s─â p─âstreze distan╚Ťa corespunz─âtoare ╚Öi m─âsurile de igien─â, pentru a se ╚Ťine departe de acest virus uciga╚Ö. Ramona B─âdescu a╚Öteapt─â ├«ns─â cu ner─âbdare s─â poat─â avea und─â verde pentru organizarea botezului b─âie╚Ťelului s─âu, botez pe care ├«╚Öi dore╚Öte s─â ├«l fac─â la Vatican. Apoi va putea dezv─âlui ╚Öi numele micu╚Ťului, c─âci deocamdat─â acesta este un mister!

image
foto: Diva e Donna

ÔÇťM─â bucur de fiecare or─â ╚Öi moment petrecute al─âturi de fiul meu ╚Öi tr─âiesc din plin ceea ce mi se ├«nt├ómpl─â acum. Mi-am dorit foarte mult s─â devin mam─â ╚Öi chiar dac─â s-a ├«nt├ómplat mai t├órziu, nu am nici un regret! Timpul trece extrem de repede, fiul meu a f─âcut deja 8 luni. Ceea ce ├«mi doresc extrem de mult, cea mai arz─âtoare dorin╚Ť─â a mea, este s─â pot organiza botezul copilului meu, pentru c─â din cauza acestei situa╚Ťii cauzate de coronavirus nu am putut face nimic. A╚Öa c─â primul lucru pe care ├«l voi face imediat dup─â ce se vor termina restric╚Ťiile ╚Öi vom reveni c├ót de c├ót la normal, va fi botezul fiului meu, sper c─â acolo unde ├«mi doresc, la Vatican!ÔÇŁ, a m─ârturisit Ramona B─âdescu exclusiv pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Ramona B─âdescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tat─âl b─âie╚Ťelului

Primele poze cu Ramona B─âdescu ┼či bebelu┼čul de doar trei luni, surprinse ├«n parc

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan