Ramona Bădescu, ghinion şi cu italienii, şi cu românii

Ultima actualizare:

    Cu avocatul Narcis Godeanu, Ramona Bădescu s-a iubit aproape un an
Cu avocatul Narcis Godeanu, Ramona Bădescu s-a iubit aproape un an

Focoasa olteancă e din nou singură, după un an de amor fierbinte cu avocatul Narcis Godeanu. Nu numai că a recunoscut acest lucru, însă Ramona Bădescu a şi explicat de ce s-a stins amorul atât de repede. Iată că, bruneta n-a avut noroc în dragoste nici cu italienii, nici cu românii!

Vara a venit cu schimbări pentru Ramona Bădescu (48 de ani). Celebra olteancă a anunţat în emisiunea “Gashka mare”, prezentată de Pepe la Antena 1, că acum se dedică mai mult proiectelor profesionale decât celor personale. Asta pentru că relaţia cu avocatul Narcis Godeanu a devenit de domeniul trecutului. Cei doi s-au afişat oficial anul trecut, pe 29 noiembrie, la ziua de naştere a Ramonei, iar presa a scris mult despre idilă, Narcis fiind primul bărbat român din viaţa Ramonei. Cel puţin aşa declara ea, în luna mai, la emisiunea “Xtra Night Show”.

«Acest capitol e închis pentru mine»

“Am fost plecată 26 de ani (n.r. în Italia), era greu să-mi fi găsit un român. Am fost mereu atrasă de bărbaţii italieni. Nu ştiu, poate ei mint mai frumos. Din octombrie am iubit român. E primul meu iubit român”. Deunăzi, vedeta a adus lămuriri despre această poveste de amor, recent încheiată. „Lucrurile încep şi se termină. Întotdeauna am fost o persoană discretă în privinţa vieţii personale. Eu nu vreau să vând subiecte despre viaţa mea personală. Nu am făcut-o niciodată. Îmi place discreţia. E o relaţie care a început în octombrie, anul trecut, şi s-a sfârşit de ceva timp. Un lucru trebuie însă lămurit. Numai ziarele au scris despre nuntă. Eu şi cu familia mea nu am discutat niciodată despre acest subiect. Aşa că nu a fost vorba de nuntă, nimeni nu a părăsit pe nimeni, pur şi simplu am discutat între noi, ca două persoane mature, şi ne-am dat seama că lucrurile nu mai sunt ca la început. Acest capitol e închis şi nu vor mai exista alte declaraţii de-ale mele cu privire la acest subiect”, spune Ramona. 

Italianul Riccardo Piccionetti a alinat-o după divorţul din 2004


    Cu italianul Riccardo Piccionetti, Ramona a avut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste
Cu italianul Riccardo Piccionetti, Ramona a avut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste

De notorietate este relaţia cu baronul italian Alessandro di Fornaro, singura căsnicie a româncei, care s-a încheiat însă anevoios din cauza birocraţiei. Povestea de dragoste a durat 7 ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul. “Nu mai vorbesc cu fostul meu soţ. Este poate singurul cu care nu mai păstrez legătura. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit. În momentul în care ne-am despărţit, i-am spus privindu-l în ochi: «Dacă o să ai nevoie de ceva vreodată, poţi să vii la mine». Nu m-a mai căutat”, povestea Ramona, în 2015, la “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars). După despărţirea de baron, vedeta a găsit alinare alături de italianul Riccardo Piccionetti, un antreprenor în construcţii, care i-a fost alături şi la evenimenele importante din România. Cei doi s-au iubit mult, iar povestea de dragoste s-a stins în termeni amiabili. În 2014, Ramona a fost surprinsă de paparazzi într-un mall din Bucureşti, în compania unui bărbat galant, dar misterios, despre care s-a scris că ar fi tot italian. Nu a confirmat însă că ar fi avut o poveste de dragoste cu acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net