Ramona Gabor este pusă pe afaceri serioase: «M-am descurcat singură de la început»


    Ramona Gabor
Ramona Gabor

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor este pusă pe treabă, nu stă o secundă și a mărturisit de curând că nu își dorește să se căsătorească deoarece pentru ea sunt mai importante afacerile.

Cu toate acestea, Ramona a mărturisit că are parte de o relație frumoasă de dragoste și nu se gândește să se mărite pentru că acest lucru i-ar îngreuna bunul mers al afacerilor deținute în Dubai.

"Încerc să mă reprofilez. Sunt la început de drum. O să vin în România. Acum locuiesc între Dubai şi Los Angeles, dar o să vin mai des în ţară. Nu mă mărit, nu am niciun plan: ori te măriţi, ori faci afaceri. Eu vreau să fac afaceri. Am o relaţie, suntem bine aşa cum suntem, există planuri, dar nu mă gândesc să mă căsătoresc încă. (...) Când am plecat eu în Dubai am avut un singur prieten român acolo. El mi-a dat toate agenţiile de modele, m-am descurcat singură. Întotdeauna mi-am dorit să fiu independentă. Afacerea în Dubai încă o am. Fac uniforme în continuare, dar nu e nevoie să fiu acolo. (...) De obicei imediat cum ajung în România merg în Bacău. Am familia acolo. Îmi place să mă înconjor de oameni importanţi în viaţa mea", a spus Ramona Gabor la o emisiune tv. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg