Ramona Gabor fără lenjerie intimă? Detaliul care i-a scos din minți pe bărbați

simeon stalpnicul png
Ramona GaborFOTO: Arhiva personală

Duce o viață de lux cum numai în filme poți vedea! Ramona Gabor (27 de ani), sora fostei doamne de la Izvorani, Monica (28 de ani), calcă pe urmele acesteia cu succes. Cele două au avut o carieră de succes în modeling, în România și au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor.

Frumoase și focoase, tinerele moldovence au reușit foarte repede să se impună în lumea modelingului din străinătate. Ramona Gabor a plecat în 2012 în Dubai și se pare că îi merge foarte bine. În cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare, tânăra reușește să trezească curiozitatea și imaginația bărbaților până la extrem pentru că mulți se întreabă dacă poartă lenjerie intimă sub acea rochiță scurtă, albă.

E vedeta prezentărilor de modăRamona a debutat în modeling în România, iar experiența i-a prins bine şi în Dubai acolo unde a obținut mai numeroase contracte de imagine. Doar din contractul cu un salon de înfrumuseţare şi-a îngroşat conturile cu 10.000 de euro. În plus, în martie anul acesta, ea şi-a lansat și prima colecţie de haine. 

simeon stalpnicul png
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp