Ramona Gabor, fericită că s-a dat liber la distacție în Dubai! A bifat prima petrecere, după izolare

image
Ramona Gabor a băut celebra bere care poartă numele virusuluifoto: Instagram

Obișnuită cu un ritm de viață alert, pentru Ramona Gabor izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a fost cumplită. Iată însă că în Dubai s-au relaxat restricțiile, din 24 aprilie, iar vedeta a putut să aibă parte de prima petrecere alaturi de prietenele ei, într-un restaurant de lux, dar și la piscină.

"În Dubai trebuie să aplicăm online pentru un permis, ca să ieșim din casă și, în general, confirmarea îți vine într-un mesaj pe telefon după 15 minute. Avem voie să ieșim doar în caz de urgență (mâncare, spital sau farmacie), ca și în România. Din păcate, acest virus ne-a dat tuturor viața peste cap, însă trebuie să menținem o atitudine pozitivă. Să sperăm că în curând ne vom reîntoarce la viețile noastre de zi cu zi", ne-a spus Ramona în urmă cu o lună.

image
Ramona Gabor a petrecut ca în vremurile bune

Iată că situația este bună acum, iar frumoasa șatenă se poate bucura din nou de libertate. Cum a celebrat marea ieșire? Evident, cu cele mai bune prietene ale ei, la restaurantul Nammos Dubai, un local de lux recunoscut pentru finețurile gastronomice.

image
Au luat cina la un restaurant de lux

Fetele au fost cu zâmbetul pe buze, au glumit și au povestit fiecare despre cum au petrecut izolarea. Activitățile au continuat, pentru Ramona. Sora Monicăi Gabor a ieșit și la piscină cu fetele, s-au bronzat și băut celebra bere ce poartă numele virusului care ne-a ținut prizonieri două luni. În Emiratele Arabe Unite au fost înregistrate 16.793 cazuri de îmbolnăviri și 174 provocate de coronavirus.

Citește și:

Ramona Gabor: «În Dubai ne trebuie un permis validat prin sms, ca să ieşim din casă»

EXCLUSIV Despărțiți de coronavirus. Walter Zenga, calvar în Italia, departe de familie: "Îmi este teamă de tot"

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg