Ramona Gabor, primul eveniment în calitate de designer


    Ramona Gabor şi-a lansat prima colecţieFoto: Arhiva personală
Ramona Gabor şi-a lansat prima colecţieFoto: Arhiva personală

De puțin timp, Ramona Gabor nu-și mai câștigă bănuții doar defilând ca fotomodel. Sora Monicăi și-a făcut propria-i afacere cu haine, iar săptămâna trecută a avut deja primul eveniment în calitate de designer vetimentar.

Mutată în Dubai de patru ani, Ramona Gabor a hotărât să-și rotunjească conturile, așa că s-a transformat în designer. La început de an, bruneta a lansat o colecţie de costume de baie de lux, numai bune de purtat pe iahturi exclusiviste, pe care şi ea îşi făcea odinioară veacul, în braţele afaceriştilor cu conturi pline. Și nu face doar costume de baie, ci și rochițe care care pot fi purtate ziua, la plajă.

Vinerea trecută, în cadrul unui eveniment important, Dubai Polo Gold CUP, organizat in fiecare an de Al Habtoor, Ramona și-a prezentat noua colecție. Alina Nine, un manechin apreciat de brandurile internaționale, a acceptat invitația RAmonei Gabor de a defila în creațiile semnate de ea.

”Au fost mulți oameni importanți la evenimentul Ramonei. O mare oportunitate pentru ea de a se face remarcată în acest domeniu”, a declarat Alina Nine, pentru Click!

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png