Ramona Gabor și-a făcut afacere cu parfumuri în Dubai. Cât costă unul

Ramona Gabor, în ședința foto pentru parfumurile lansate jpeg
Ramona Gabor, în ședința foto pentru parfumurile lansatefoto: Instagram

Se află de ani buni în Dubai unde și-a câștigat existența ca fotomodel și a avut contracte de imagine. Iată însă că Ramona (30 de ani), sora cea mică a Monicăi Gabor, este pe cai mari acum și tocmai s-a lansat în afaceri, în domeniul frumuseții, evident.

Superba brunetă și-a lansat un parfum oriental, care îi poartă numele. Gabor Prive este un parfum de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, și se prezintă într-o sticluță foarte elegantă. Din 11 noiembrie, parfumurile Ramonei vor putea fi disponibile online pe pagina de Instagram @gaborpriveofficial și se vor putea achiziționa din toată lumea. Într-o filmare pe pagina de Instagram, vedeta arată un munte de colete care urmează să fie expediate către cliente. Prețul este unul accesibil iar pe pagina ei curg deja mesajele pentru comenzi. Inițial, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu și-a dorit un business cu cosmetice, însă după ce a analizat mai bine piața, aceasta s-a decis la o afacere frumos mirositoare.

“Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection - un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro. Se gasesc pe www.gaborprive.com”, ne-a spus Ramona.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
Ce este bine să faci pe timp de caniculă  Reguli de aur de la specialişti jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg