Randi munceşte în vacanţă. Vrea să împuşte doi iepuri dintr-un foc


    A filmat alături de frumoasa Deyana
A filmat alături de frumoasa Deyana

Pentru Randi, orice ieşire din ţară se face cu un scop: fie ţine concerte, fie filmează vreun videoclip. Relaxarea şi distracţia sunt bonusul de la sfârşitul muncii. În felul acesta, simte că e productiv şi că împuşcă doi iepuri dintr-un foc. Ultima escapadă de acest fel a fost săptămâna trecută, în Los Angeles.

După ce a relansat-o pe Cleopatra Stratan, a scos un nou hit marca Randi şi unul Edward Sanda, Randi Ropcea (35 de ani) şi-a luat câteva zile libere ca să lucreze pentru noul proiect Morandi. Astfel că el şi Marius Moga au decis ca noul lor videoclip să fie filmat tocmai în America, la Los Angeles. Aici, Randi, regizorul Roman Burlaca şi echipa lui au stat aproape o săptămână.

“Noi, cântăreţii şi compozitorii, ne luăm liber în luna ianuarie, atunci când nu este foarte multă activitate şi nu sunt concerte. Atunci plecăm undeva departe doar pentru relaxare. În rest, eu îmi iau vacanţe în care îmbin utilul cu plăcutul. Pentru videoclipul piesei «Kalinka», rea-lizat în Los Angeles, mi-am comandat patru saci de haine: cămăşi, geci, pantaloni”, povesteşte Randi.

simeon stalpnicul png

Împreună cu echipa şi cu fermecătoarea Deyana au filmat în deşert, au jucat biliard, au călărit, au murit de cald. Vacanţele 2 în 1 nu sunt o noutate pentru artist. Îşi aminteşte că, în urmă cu 5-6 ani, a cântat într-un resort, într-o seară, şi a primit cazare şi masă timp de câteva zile.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi