Randi, pregătit să facă nunta: «Nu mai vreau să pierd vremea»

Ultima actualizare:

    Randi, mai pregătit decât ieri de nuntăFoto Instagram
Randi, mai pregătit decât ieri de nuntăFoto Instagram

Randi a vorbit despre nuntă și se declară pregătit să facă acest pas. Iată că decizia pe care au luat-o prietenii săi Edward Sanda și Cleopatra Stratan de a se căsători l-au inspirat și pe Randi să meargă în fața altarului și să facă nunta.

Randi se gândește la nuntă, însă nu are încă o iubită. El a explicat faptul că își dorește să găsească pe cineva cu care să aibă o chimie specială, nu doar să piardă vremea. Iar pentru el, o femeie perfectă ar trebui să aibă un caracter de doamnă. 

După ce Edward Sanda și Cleopatra Stratan au hotărât să se căsătorească, Randi nu mai vrea să piardă vremea, așa cum a decarat, și își dorește să își unească destinul cu aleasă inimii. 

Randi a explicat cum ar trebui să fie femeia ideală, dar și ce părere are despre logodna Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. 

”Mai pregătit decât ieri. Depinde de feeling. Dacă el a simțit să facă asta, vom vedea în ani. Nu am iubită. Acum ceva vreme am decis că nu mai vreau să îmi pierd vremea cu persoane cu care nu am chimie. Comportamental să fie o doamnă. Și o relație de iubire cu adevărat se poate întâmpla doar între doi oameni maturi. Pentru că restul nu este iubire, ci o euforie de moment”, a declarat Randi pentru Antena Stars.

Ce spunea Randi mai demult despre femeia ideală pentru el

"Dragostea răsare în cele mai neaşteptate locuri, ca să zic aşa, deci sincer, mă aştept să mi se întâmple şi mie, dacă li s-a întâmplat. Stai să ajung să am vârsta aia şi să mă combin cu cineva care tocmai a făcut majoratul şi atunci o să îţi spun, că deocamdată nu ştiu. La mine a fost firesc, că na, suntem apropiaţi de vârstă. Nu cred că o să se intâmple vreodată, cel puţin acum nu aş lua de nevastă o fată de 16 ani.  Deşi... N-ai putea, nu? Să iubeşti o fată mult mai mică decât tine. Să iubeşti, păi, dar să stai cu ea toată viaţa, păi ai nevoie de mai multe lucruri şi înţelegerea şi maturitate vin cu timpul.", a declarat Randi, la Antena Stars.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
cub anamaria prodan bebeto png
banner Dana Coteanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net