Randi vrea să dea lovitura cu trupa sexy «Hotel Paradise». Cum arată cele două soliste

Ultima actualizare:

    Randi
Randi

Randi vrea să cucerească piaţa internaţională muzicală cu un nou proiect după ce a dat lovitura la export cu Morandi. De această dată, Randi a creat trupa feminină „Hotel Paradise”, care vrea să rupă topurile de pretutindeni. Click! îţi spune cine sunt cele două tinere soliste de la grupul „Hotel Paradise” şi care este reţeta muzicală aleasă de Randi.

Randi şi echipa lui de la Famous Production au hotărât să lanseze un nou proiect muzical, care să ajungă pe piaţa internaţională. Este vorba despre trupa „Hotel Paradise”, un duo româno-american format din Rina şi DJ Bianca Linta.

Artistele alese de Randi au filmat cu sânii la vedere

Rina şi DJ Bianca Linta, artistele care formează „Hotel Paradise”, vin cu o interpretare jucăușă și contemporană a grupurilor de fete și cu un sound pop electronic. Rina şi DJ Bianca Linta nu numai că au înregistrat prima piesă, dar au şi filmat un videoclip incitant în care apar extrem de sexy, cu sânii la vedere. Piesa de debut, „Could I”, are un sound electronic, echilibrat de sensibilitatea pop a interpretei, Rina, care oferă o notă senzuală și nostalgică piesei, prin vocea ei. Piesa „Could I” este compusă de Randi care e convins că „Hotel Paradise” are potențialul de a cuceri piața internațională a muzicii.

Randi compune pentru fetele de la Hotel Paradise

„Odată cu succesul piesei «Kalinka», de la Morandi, care a cucerit topurile în peste 22 de țări europene, mi-am întors atenția din nou asupra pieței muzicale din afara țării. Am multe idei de piese în engleză și cum nu se potrivesc toate pentru proiectul Morandi, am lansat un alt proiect muzical destinat atât românilor, cât și pieței muzicale internaționale. Cred că Rina și DJ Bianca Linta sunt două artiste cu mare potențial, iar trupa «Hotel Paradise» poate cuceri scena internațională”, a spus Randi.

Rina și DJ Bianca Lință formează trupa Hotel Paradise
Rina și DJ Bianca Lință formează trupa Hotel Paradise

Randi a pus ochii pe artiste la «X Factor» și în cluburi

„Hotel Paradise” este o alăturare nouă a două nume familiare. Rina e cunoscută datorită participării la „X Factor” (Antena 1) și pentru colaborările cu artiști de top de la noi, precum Randi, Shift, Alina Eremia și Nicole Cherry. Bianca Linta și-a început cariera în 2009, când DJ-ul newyorkez UncleTone, faimos pentru petrecerile lui din New York, a descoperit-o și a încurajat-o să stea în spatele platanelor. Acum, DJ Bianca Linta a ajuns cunoscută pe scena cluburilor americane și europene prin mixurile și prin cântecele ei. Cele două artiste și-au unit forțele sub îndrumarea lui Randi în grupul „Hotel Paradise”.

Citește și:

Cu ce bombă-sexy a filmat Randi pentru ultimul lui videoclip

Pe Randi îl ştiţi, dar uite cu ce se ocupă frumoasa lui mamă

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png