Raoul și Fuego, luptă aprigă pe Mirabela Dauer

Ultima actualizare:

  Mirabela a acceptat să cânte, alături de Fuego, în spectacolele “Retro-Gala muzicii ușoare românești”
Mirabela a acceptat să cânte, alături de Fuego, în spectacolele “Retro-Gala muzicii ușoare românești”

Mirabela Dauer (71 de ani) şi-a revenit spectaculos, după operaţia suferită la rinichi, la sfârşitul lunii ianuarie, astfel că, vara aceasta, solista de top a onorat toate invitaţiile la cântări. Ea apare, alături de Fuego, pe afişul spectacolului ”Retro-Gala muzicii uşoare româneşti”, care va avea loc în septembrie, dar şi în concertele fostului ei colaborator, Raoul, cu care s-a împăcat recent, la cinci ani după o ceartă straşnică.

Mirabela Dauer, interpreta celebrelor piese ”Morăriţa”, ”Taina nopţii”, ”Te-aştept să vii” şi ”Mulţumesc, iubită mamă”, a avut un început de an greu. A trecut printr-o operaţie complicată, în care medicii i-au extirpat un rinichi, apoi a fost nevoită, preţ de câteva luni, să stea departe de scenă, timp în care a ţinut o dietă. Cu 10 kilograme mai slabă,  Mirabela a revenit în muzică, având zeci de solicitări la concerte.


  Mirabela Dauer s-a împăcat cu Raoul, așa că vara aceasta au făcut din nou un duet de milioane pe Litoral
Mirabela Dauer s-a împăcat cu Raoul, așa că vara aceasta au făcut din nou un duet de milioane pe Litoral

Mai mult, aceasta s-a împăcat şi cu solistul Raoul (39 ani), alături de care, încă din 2004, a fost plecată în turnee, formând un duet apreciat. În urma unor neînţelegeri, ei s-au evitat preţ de cinci ani. Mirabela a vorbit, anul trecut, despre acest episod, la ”Dincolo de aparenţe” cu Florentina Fântânaru (Antena Stars): “Raoul este un copil foarte bun şi foarte talentat, dar s-a pierdut. L-a luat valul şi nu îl condamn. Scena e un miraj! Mi-a făcut plăcere să investesc în el. E un om vesel, când vrea el. Dar au fost aceşti trei ani, când nu mai puteam nici pe scenă să stau lângă el, mă sufocam, nu mai puteam suporta prezenţa lui!” S-au împăcat anul acesta, în Israel, acolo unde, de altfel, s-au şi certat. Bătuseră palma pentru un turneu în America, unde  ar fi trebuit să cânte alături de Irina Loghin, Fuego şi de Maria Dragomiroiu, însă problemele de sănătate au împiedicat-o pe Mirabela să mai plece peste Ocean.

simeon stalpnicul png

Vara aceasta, Mirabela şi Raoul cântă pe Litoral, spre bucuria fanilor lor, iar în paralel renumita solistă a acceptat să cânte pe aceeaşi scenă şi cu Fuego (41 ani), care a invitat-o într-o serie de spectacole la Bucureşti, alături de Stela Enache şi de Marina Florea, programate în luna septembrie, la Sala Rapsodia de pe Lipscani. ”Într-o perioadă în care muzica uşoară românească e lăsată în paragină, melodicitatea şi cuvântul fiind de undeva, din altă lume parcă pentru unii, mai există şi iniţiative admirabile, proiecte care merită urmărite şi aplaudate. Astfel că, la iniţiativa celor de la Teatrul Principal de pe Lipscani (Sala Rapsodia), vă invităm la «Retro – Gala muzicii uşoare româneşti». Promit o seară românească pe cinste, cu şlagăre celebre, dar şi piese noi şi duete memorabile. Vă aştept pe 27 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Principal din Bucureşti, să celebrăm împreună muzica uşoară românească!”, a anunţat Fuego.

Viorica Macovei, motiv de ceartă între Raoul şi Mirabela?


  Viorica Macovei, solistă de muzică populară
Viorica Macovei, solistă de muzică populară

Mulți susțin că motivul de zâzanie dintre Raoul și Mirabela ar fi fost o femeie, nimeni alta decât solista de muzică populară Viorica Macovei: ”Cantautorul i-a scris acesteia un album în vara anului 2013, pe care Viorica avea să-l lanseze în toamna aceluiași an, ceea ce ar fi deranjat-o pe Mirabela noastră”, spun apropiații ei. De atunci, solista a refuzat să mai cânte alături de Raoul, iar totul a culminat pe 5 ianuarie, de ziua cântărețului, când Mirabela a refuzat să coboare, la petrecere, deși stăteau la același hotel din Israel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net