Răspunsul lui Connect-R la „acuzațiile de divorț” ale Mishei

simeon stalpnicul png
Connect-R, replică la declarațiile Mishei: „Suntem un cuplu cât se poate de normal!”Foto: Instagram

Fiind mereu ocupat cu studio-ul și plecat la concerte, dar având și o fetiță mică acasă, Connect-R este nevoit să se împartă între viața personală și cea de familie.

Soția acestuia, Misha, a declarat recent într-un interviu pentru Antena Stars că relația lor nu mai este atât de pasională ca la început și că s-a pus la un momentdat și problema divorțului. "Aş fi ipocrită să spun acum că mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, se întâmplă din orgoliu, pentru că suntem amandoi foarte orgolioși”, a declarat aceasta. "Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă", a explicat vedeta.

Pus în fața acestor declarații, invitat fiind la emisiunea Răi da' buni, Connect-R s-a arătat un pic surprins de existența acestui interviu, susținând că soția lui nu l-a anunțat. „Nu știam, nu mă întreabă înainte să dea interviuri(..) Are și ea cariera ei, e și ea artist”, a fost o primă reacție a cântărețului. Întrebat de către moderatorul emisiunii, Mihai Morar, ce părere are despre declarațiile referitoare la relația dintre cei doi, Connect-R a replicat că dragostea lor nu s-a schimbat, ci pur și simplu s-a transformat în iubirea ce o simt amândoi pentru fetița pe care o au împreună, Maya.„Asta nu înseamă că nu ne iubim, dar este o iubire mai liniștită, mai matură, nu mai e focul ală de la început”, a pus artistul. Acesta a mai declarat și că certurile în familie sunt ceva normal, el considerând că dacă un cuplu nu se ceartă, e ceva în neregulă în relația respectivă. „Suntem un cuplu cât se poate de normal!”, a continuat cântărețul în aceeași notă.

simeon stalpnicul png
Connect-R, alături de Misha Foto:Instagram

Artistul a declarat că nu a fost niciodată vorba de o propunere reală de divorț, ci doar de „amenințări” spuse la nervi, și el este de părere că aceste certuri nu pot veni decât dintr-o iubire extrem de pasională. Connect-R consideră că faptul că au pus problema divorțului le-a întărit relația, și vorbește mereu foarte frumos despre soția sa, susținând că ea este fix omul de care el avea nevoie: „Pentru mine este cea mai frumoasă femeie din lume! E super blândă..Este o super mămică”, a adăugat acesta.

După aproape cinci ani de relație, artistul crede că este normal să se mai răcească „focul” acela de la început, și a susținut, de asemenea, că acest lucru este chiar în avantajul lui. „Artiștii au nevoie de spațiu.. Eu sunt un om care are nevoie de spațiu. La început Misha nu a înțeles treaba asta”, a mai spus acesta, completând cu faptul că ei nu au avut timp să-și consume dragostea, și de aici au intervenit micile probleme în cuplu.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Trupele speciale rusesti Speţnaz
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg