Răsturnare de situație! Brigitte susține că fiul său și-a tocat «51.000 de euro din moștenire pe porcării»

Ultima actualizare:

    Brigitte Năstase trece printr-o situație delicată cu fiul ei adolescentfoto: PRO TV
Brigitte Năstase trece printr-o situație delicată cu fiul ei adolescentfoto: PRO TV

De aproape două săptămâni, Brigitte Pastramă şi fiul ei, Robert Sfăt, se află într-un scandal monstru. Ea îl acuză că se droghează, ba chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, iar fiul o acuză că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său. E vorba despre o casă din Dumbrăviţa, Timişoara, unde şi el figura în acte, ca proprietar.

După decesul primului ei soţ, afaceristul Octavian Sfat, şi tatăl lui Robert, se pare că Brigitte Pastramă a rămas cu o moştenire frumoasă care i se cuvenea fiului lor rămas orfan de tată la doar 2 ani. Acum, Robert, în vârstă de 20 de ani, susţine că vrea să-şi dea în judecată propria mamă pentru a recupera partea sa de bani. "Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.r.- Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aştept să văd dacă mi-i aruncă şi pe ăia.

Casa din Dumbrăviţa  e mai nou mărul  discordiei dintre  mamă şi fiu
Casa din Dumbrăviţa e mai nou mărul discordiei dintre mamă şi fiu

A investit bani în operaţii estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moştenirea”, a declarat Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, în emisiunea lui Dan Capatos, la Antena 1. Contactată telefonic, Brigitte ne-a spus: „Nu era moştenirea lui, casa din Dumbrăviţa. Eu am cumpărat, cu 78.000 de euro, un duplex pe care îl găsisem când eram cu Ilie. După cum ştiţi, cei care ni l-au vândut ne-au păcălit  pentru că am cumpărat fără terenul de sub casă. Ne-am judecat, apoi am mai negociat şi le-am mai dat 30.000 de euro pentru teren, ulterior am cumpărat şi terenul vecin, le-am unificat şi am construit ceva superb.

Robert a refuzat  să meargă la  facultatea plătită  de Brigitte
Robert a refuzat să meargă la facultatea plătită de Brigitte

Am mobilat-o, am făcut şi piscină. Era o casă pentru mine şi pentru Robert. Recent am vândut casa şi, după ce am plătit taxe, agenţie, am împărţit banii, iar lui i-au revenit 51.000 de euro, pe care i-am pus în cont. Nu ştiu ce a făcut cu banii ăştia. A făcut porcării, şi nu pot să zic mai multe. I-am cumpărat  o maşină pe care a buşit-o, i-am mai dat 50 de milioane în mână şi când am văzut cum îi cheltuieşte, am decis să nu îi mai dau nimic, şi mai bine îi iau un apartament. E liber să mă dea în judecată. De ce nu a făcut-o până acum, oare?”, a spus bruneta, vizibil deranjată de acuzaţiile aduse de propriul copil.

Brigitte Pastramă ne-a mai declarat că pe lângă aceşti bani ea a avut cheltuieli suplimentare cu studiile lui, cursuri de barman, şi permis de conducere, pe care le-ar fi achitat degeaba, întrucât el nici nu s-ar fi prezentat.” Până acum Robi, a stat cu noi, avea etajul superior întreg, acum stă la prieteni. A furat altă maşină, a adus copii în casă şi m-am supărat. Am vrut să îi dau o corecţie şi au început circul. Mi-era frică să mai vin în casă. M-au scuipat, m-au agresat. În tot acest timp, eu i-am plătit facultatea, nu s-a dus, i-am plătit permis, nu s-a dus, i-am plătit curs de barman, nu s-a mai dus”, a conchis Brigitte.

Citeşte şi

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

Parteneri

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net