Război între femeile lui Bădălău! Bianca o atacă pe Claudia: “Minte cu un tupeu fantastic”


    Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

E război, mai nou, între Bianca Drăgușanu (38 de ani) și Claudia Pătrășcanu (42 de ani). Scandalul a început în momentul în care Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj pe Facebook, acuzându-l pe Gabi Bădălău că, ultima dată când a luat copiii, acesta “avea conversații video indecente cu Bianca!”.

Blonda nu a mai suportat și i-a dat pentru prima dată o replică dură Claudiei Pătrășcanu. “E aberantă femeia asta! Minte cu nerușinare și cu un teatru. Minte cu un tupeu fantastic. Cum este ea mamă de copil, și eu sunt mamă de fată. Și Gabi e tată de copii. Noi niciodată nu ne-am pus în ipostaze în care să compromitem copiii. Minte ca să facă show. Ea de doi ani vorbește singură. Doamne ferește de așa ceva! Ea mie îmi dă mesaje romane, nu am timp să le citesc. Îmi scrie mesaje și mă perie, cum empatizează ea cu mine. Una spune în mesaje, că vrea să mă avertizeze cât de rău este el, apoi dădea vocal altei persoane în care mă făcea în toate felurile. Are dublă personalitate femeia. Ea vrea să creeze un război cu mine”, a declarat Bianca Drăgușanu luni seara, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.Deși în urmă cu o săptămână Bianca declara că s-a despărțit de Gabi Bădălău, acum blonda pare că s-a răzgândit asupra deciziei sale. “Cu Gabi sunt foarte bine. E un om minunat, care nu minte și încearcă să-și obțină niște drepturi legale”, a mai spus Bianca, la Antena Stars.

Citește și:

Claudia, după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: „A venit sub influența substanțelor interzise. Avea conversații video cu Bianca”

Bianca și Gabi Bădălău, contre amoroase. Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu: ”E rușinos!”

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi: «Vă rog din toată inima să mă ajutați!»

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png