Război între femeile lui Dinu Maxer

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Război între Nicoleta Luciu şi Deea Maxer! După ce actriţa de la Acasă TV a dezvăluit că fostul ei iubit era excesiv de gelos, actuala soţie a solistului sare la gâtul "rivalei", reproşându-i că actualul ei prieten, Zsolt Csergo, nu se hotărăşte să o ceară în căsătorie, deşi are şi un copil cu el.

Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer au trăit o pasională poveste de amor timp de opt ani de zile. Dacă mai toată lumea a crezut că vor forma o pereche pentru totdeauna, acum între cei doi au mai rămas doar amintiri şi, se pare, resentimente.

Chiar dacă după despărţirea lor, în urmă cu patru ani, a preferat să tacă mâlc, Nicoleta a reuşit să agite iar apele acuzându-şi, în noul număr al revistei TABU, fostul iubit de gelozie oarbă.

Declaraţiile brunetei au înfuriat-o însă la culme pe actuala soţie a fostului solist de la trupa AXXA, care a sărit ca o leoaică în apărarea acestuia, atacându-şi sub centură "rivala".

"Decât să vorbească despre soţul meu, mai bine s-ar preocupa de pregătirile pentru nunta ei!?", a spus cu năduf Deea, în exclusivitate pentru Click!, lăsând să se înţeleagă că, în timp ce ea este măritată deja, Nicoleta mai aşteaptă şi acum ca actualul iubit, omul de afaceri Zsolt Csergo, să-i pună inelul pe deget.

Cât despre acuzaţiile de gelozie ale fostului "iepuraş" Playboy, Deea contraatacă: "Nu-mi recunosc soţul în declaraţia Nicoletei. Dacă Dinu ar fi fost gelos, nu aş fi avut curaj să mă căsătoresc cu el! Nu cred că un iubit bolnav de gelozie i-ar fi permis să pozeze în Playboy!"

La rândul lui, Dinu Maxer s-a arătat şi el contrariat de atacul Nicoletei la adresa lui, însă a fost mai puţin virulent în declaraţii decât soţia sa, Deea. "Nu am mai comentat nimic despre fosta relaţie şi nici nu am mai răspuns la provocările mass-media de aproape trei ani. Nu înţeleg de ce Nicoleta vorbeşte acum despre un capitol încheiat de 4 ani, timp în care eu m-am căsătorit, iar ea a făcut un copil", a spus Maxer pentru Click!

În timpul relaţiei sale cu Nicoleta, Dinu Maxer şi-a creat o reputaţie de iubit foarte gelos. Invitat, în urmă cu mai mulţi ani la emisiunea "Teo", de la PRO TV, Dinu a avut o reacţie mai mult decât deplasată la adresa bărbaţilor care îi făceau curte iubitei sale.

"Mi se pare inadmisibil să «te dai» la Nicoleta când, «din întâmplare», este şi prietenul ei prin apropiere. De pildă, la o emisiune a fost invitat un anumit domn, un miliardar ploieştean din Top 100, Ghiţă Sebastian, care a spus că pasiunile sale sunt baschetul şi... Nicoleta Luciu. Eu eram chiar în faţa sa, dar nu s-a sinchisit, chiar a dat un răspuns obraznic, care, sincer, m-a enervat la culme", a spus atunci, iritat, Maxer.

Nicoleta - mămică, dar nemăritată

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo şi-au botezat fiul, în luna februarie, la Miercurea Ciuc. Zsolt Csergo jr. a fost botezat în religia catolică şi a avut trei perechi de naşi. Petrecerea la care au fost prezente multe vedete a avut loc tot la Miercurea Ciuc, oraşul natal al lui Zsolt. Cei doi evită însă să-şi pună pirostriile.

Deea şi Dinu, nuntă la malul mării

Deea şi Dinu Maxer s-au căsătorit, în vara anului trecut, pe plaja din staţiunea Jupiter. Cei doi au avut o nuntă desprinsă parcă din poveşti: mirele a apărut pe un calb alb precum Făt-Frumos, iar mireasa a purtat o rochie de prinţesă. Cei doi intenţionează ca în următorul an să devină părinţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net