Războinica Mellina, nominalizată spre eliminare de colegii de la Survivor România 2021: “Sunt împăcată cu gândul de a pleca acasă”

Ultima actualizare:

    Mellina, nominalizată pentru a doua săptămână consecutivă spre eliminareForo: captură video KanalD
Mellina, nominalizată pentru a doua săptămână consecutivă spre eliminareForo: captură video KanalD

Învinși în primul joc de imunitate al săptămânii, Războinicii s-au văzut nevoiți să nominalizeze un coechipier pentru eliminarea din Survivor România 2021. Strategiile puse în mișcare, neînțelegerile din echipă și starea emoțională a Mellinei i-au deteminat pe colegii ei să o voteze.

"Furnciuța", așa cum a fost poreclită cântăreața din echipa Războinicilor, se află la mâna publicului, după ce a fost propusă spre eliminare în ediția Survivor de vineri, 9 aprilie.

Războinica Mellina a primit cu mult calm vestea că este prima concurentă nominalizată a săptămânii și, mai mult decât atât, a dat de înțeles că se aștepta la acest lucru din partea coechipierilor.

“Știam că voi fi nominalizată de către echipă! Și ei știu, am mai avut o discuție în camp, că sunt împăcată cu gândul de a pleca acasă! Dacă rămân aici, voi continuă să lupt și să dau tot ceea ce pot pe trasee! Și publicul va decide pentru că el este suveranul nostru! El va decide dacă își dorește să mă mai țină în această competiție! Și dacă ei vor decide că vor să mă mai țină în această competiție, voi lupta până capăt, de lacapăt până la capăt. Și mă voi reinventa, și voi cădea, și mai voi ridica de câte ori este nevoie! Dar eu accept orice fel de deznodământ ca și la prima nominalizare de săptămâna trecută!", a spus Mellina la consiliul de eliminare.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg