Războiul băieților lui Ciuculete cu Cornel Galeș începe la tribunal: „Vrem adevărul!”

simeon stalpnicul png

Conflictul băieților Ilenei Ciuculete cu fostul soț al artistei se mută la tribunal. Mugurel și Cristain Sfetcu l-au acționat în judecată pe Cornel Galeș, pentru a afla ce avere a lăsat în urmă mama lor, dar și pentru a stabili cu exactitate în ce stare de sănătate se afla înainte să se stingă din viață.

Mugurel și Cristian Sfetcu au ajuns la concluzia că num ai există nicio cale de a se înțelege cumva cu fostul soț al mamei lor, Cornel Galeș. Ei sunt supărați foc pe Galeș, motivele fiind că bărbatul le-a ascuns atât boala mamei lor, cât și faptul că aceasta a semnat pentru vânzarea casei în timp ce se afla într-o stare de sănătate deplorabilă. 

”Noi vrem să se afle adevărul, să știm ce a fost cu mămica. Cum a putut ea semna acele acte, când abia de mă recunoștea când am fost să o vedem la spital? Vrem să știm adevărul, să știm ce diagnostic a avut mama. Noi știm doar ce ne-a spus el (Cornel Galeș-n.r.). Iar dacă mămica nu ne-a lăsat nimic nu este nicio problemă, dar măcar să știm ce s-a întâmplat”, ne-a povestit Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei. 


    Mugurel şi Cristian vor să afle adevărul
Mugurel şi Cristian vor să afle adevărul

Băieții nu au apucat să vadă actele medicale ale mamei lor, întrucât clinica în care a fost internată Ileana Ciuculete e una privată și refuză să le pună la dispoziție. Avocatul băieților, Răzvan Socoteanu, a notificat din nou Sanador pentru a obține actele care ar arăta ce diagnostic a primit artista. ”99% vom acționa în judecată și Sanador, care a refuzat să colaboreze cu noi, invocând confidențialitatea, însă Mugurel și Cristian Sfetcu sunt băieții Ilenei Ciuculete și au dreptul să știe adevărul. Nu s-a dat încă un termen al procesului deschis lui Cornel Galeș, dar așteptăm ca instanța să ne anunțe”; ne-a spus avocatul.

Ileana Ciuculete a murit fulgerător la 64 de ani pe 14 martie. Conform spuselor lui Cornel Galeș, artista suferea de hepatica C, ciroză galopantă și cancer osos. Scandalul dintre cei doi frați și Cornel Galeș a izbucnit la pomana de trei luni, când soțul artistei a ”uitat” să le cheme la pomană și pe rudele Ilenei Ciuculete.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop supărare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg