Răzvan Ciobanu, reacţie nervoasă faţă de fostul iubit

Ultima actualizare:
Răzvan Ciobanu a trecut prin momente grele după ce s-a despărțit de iubit
Răzvan Ciobanu a trecut prin momente grele după ce s-a despărțit de iubit

Răzvan Ciobanu a încheiat o relaţie amoroasă şi pare că tot nu-şi găseşte liniştea. După episodul în care şi-a acuzat fostul iubit de violenţă, cratorul de modă a povestit o altă întâmplare în care pratagonişti au fost tot el şi Marius, fostul lui partener. Totul s-a întâmplat într-o sală de cinema, cu public.

Răzvan Ciobanu a avut o relație cu Marius, de care designerul s-a despărțit în luna iulie a acestui an. Deşi separarea s-a produs în urmă cu trei luni, deignerul nu pare că a depăşit etapa şi nici nu pare dispus să-şi lase fostul partener să-şi refacă viaţa amoroasă. De curând, creatorul de modă s-a întâlnit la film cu fostului lui iubit, care era însoțit de cineva. El nu a putut să se abţină şi a făcut un adevărat circ. Chiar dacă acum priveşte lucrurile cu detaşat, întâmplarea nu a fost atât de amuzantă cum lasă el să se înţeleagă.  


    Răzvan Ciobanu a trecut prin momente grele după ce s-a despărțit de iubitFoto: arhivă personală
Răzvan Ciobanu a trecut prin momente grele după ce s-a despărțit de iubitFoto: arhivă personală

"M-am dus într-o seară la film și cine era în sală... fostul meu iubit cu un domn. M-am dus la el și i-am spus aşa: «Tu ce cauți, mă, aici?». Mie îmi place în public, n-am nimic de ascuns. Fostul meu a părăsit sala atunci. Omul era prețios și mi-a răspuns că se uită la film. I-am zis... «Vezi că dacă mă urc pe tine aici și îi dau doi pumni în cap, ne scot bodyguarzii afară. A fugit din sală şi i-a spus celuilalt că sunt nebun. De acum încolo, pe care îl prind, facem circ. M-am dus la om (nr. la persoana care era împreună cu fostul lui iubit) și i-am spus că n-are nici o vină, sunt doar eu nebun. Pe mine mă amuză şi de acum încolo, o să mă amuz foarte tare. Imaginea mea nu are de suferit, sunt designer, sunt un om, am sentimente, am reacții. Faptul că nu le ţin acasă sub pătură...e o altă poveste. Nu este nicio luptă, o fac doar de amuzament. Toţi foştii mei iubiţii, toţi ştiau exact în ce se bagă. Nu-şi asumă niciunul. Eu i-am protejat. Niciodată nu mi-am dorit să îi arat. Dacă tu alegi după o relaţie de cinci ani să-ţi blochezi partenerul peste tot fără să-i dai vreo explicaţie, atunci sunt îndreptăţit să fac ce consider eu. Consider că e momentul să fii onest. Altfel eu o să cercetez, până aflu tot ce nu spui tu”, a povestit Răzvan Ciobanu la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Răzvan Ciobanu a fost bătut de fostul iubit

În luna iulie, Răzvan Ciobanu ajungea de urgenţă la medic pentru a-i coase rănile de pe chip în urma unor discuţii aprinse cu fostul iubit. Deşi atunci a recunoscut cu greu ce s-a întâmplat, ulterior designerul a dat cărţile pe faţă şi a povestit că a fost agresat. El a spus că a fost lovit cu un scaun de bucătărie, care i-a lăsat urme pe faţă. "Ştiu că sunt multe întrebări. Ştiu că fără să îmi doresc neapărat acest lucru, profesia mea m-a adus cumva «în lumina refelectoarelor». Din resprect pentru tot ceea ce însemn eu profesional, pentru părinții mei, pentru toți oamenii importanți din viață mea...și pentru omul pe care l-am/îl iubesc, nu am să vorbesc (sau oricum nu acum și nu așa cum v-ați dori voi). Vreau să spun atât: nu am fost bătut, pentru că eu mi-am dorit să pun punct acestei relații. Rănile care dor cel mai tare nu sunt cele vizibile", nota designerul pe pagina lui de Facebook. La trei luni de la acel moment, Răzvan încă este gelos atunci când îşi vede fostul iubit cu altcineva.    

Citeşte şi:

Despărţire cu scandal în showbiz! Designerul Răzvan Ciobanu şi iubitul, la cuţite!

Răzvan Ciobanu, după despărţirea cu scandal: «Rănile care dor cel mai tare nu sunt vizibile»

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg