Răzvan Fodor are probleme grave de sănătate și refuză medicamentele

simeon stalpnicul png

Ajuns la 43 de ani, artistul și prezentatorul TV Răzvan Fodor a făcut o mărturisire care a șocat pe toată lumea. Acesta a recunoscut că se confruntă cu o depresie, și este disperat că ajutorul specialiștilor nu își face încă efectul.

Fodor se confruntă de aproape 6 luni cu aceste probleme de sănătate, și spune că până acum nimeni nu a reușit să-l ajute să treacă peste depresie. 

“Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată și o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluții, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentație și prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditație și exerciții de respirație. Nu mai am răbdare, nu mai am toleranță să vorbesc cu psihoterapeuți pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură. Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiați, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez. N-am motivație să fac sport, deși am un abonament care mă așteaptă de un an de zile să-l consum.” – a declarat Răzvan Fodor în cadrul emisiunii Love is Fun de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine. 

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina, din 2010, iar împreună au o fetiță.

 

simeon stalpnicul png
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg