Răzvan Fodor are probleme grave de sănătate și refuză medicamentele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ajuns la 43 de ani, artistul și prezentatorul TV Răzvan Fodor a făcut o mărturisire care a șocat pe toată lumea. Acesta a recunoscut că se confruntă cu o depresie, și este disperat că ajutorul specialiștilor nu își face încă efectul.

Fodor se confruntă de aproape 6 luni cu aceste probleme de sănătate, și spune că până acum nimeni nu a reușit să-l ajute să treacă peste depresie. 

“Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată și o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluții, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentație și prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditație și exerciții de respirație. Nu mai am răbdare, nu mai am toleranță să vorbesc cu psihoterapeuți pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură. Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiați, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez. N-am motivație să fac sport, deși am un abonament care mă așteaptă de un an de zile să-l consum.” – a declarat Răzvan Fodor în cadrul emisiunii Love is Fun de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine. 

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina, din 2010, iar împreună au o fetiță.

 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net