Răzvan Fodor vine la «Chefi la cuţite». Ce spune despre cei trei jurați, cu care a fost coleg

Ultima actualizare:
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii culinare "Chefi la cuţite"
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii culinare "Chefi la cuţite"

Răzvan Fodor (44 de ani) a făcut furori în urmă cu mai bine de un deceniu cu formaţia Kripton, însă puţini ştiu că, exceptând muzica, el mai are o pasiune căreia îi dedică o bună parte din timpul liber. Gătitul nu este o corvoadă pentru Răzvan, ba din contră! Ori de câte ori are ocazia se străduieşte să gătească ce este mai bun pentru soţia sa şi fetiţa pe care o au împreună. Pentru a demonstra că este un bucătar de excepţie, Răzvan a decis să îşi încerce norocul în cadrul emisiunii "Chefi la cuţite". Cum s-a descurcat, dar şi comentariile savuroase ale chefilor le puteţi vedea luni, 7 octombrie, de la 20.00, la Antena 1.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor avea parte de o revedere de suflet. Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten al juraților Chefi la cuțite, va ajunge în platou pentru a le demonstra celor trei maeștri ai gastronomiei că tot timpul petrecut alături de ei și-a pus amprenta asupra stilului său de gătit. Răzvan a prezentat Masterchef la PRO TV și în perioada în care jurați erau acolo Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu (sezoanele 1-3). ”Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aștept să le văd reacția! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le știu gusturile”, a declarat Răzvan înainte de a păşi în faţa intransigenţilor juraţi.

Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu s-au bucurat să îl revadă pe Răzvan Fodor
Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu s-au bucurat să îl revadă pe Răzvan Fodor

Nu este un secret că este pasionat de gătit, însă dacă în trecut media relația dintre concurenți și cei trei jurați, luni seară Răzvan Fodor se va pune în poziția unui concurent, dornic să ia toate cele trei cuțite. Cu toate acestea, nu sesiunea de gătit îi va da bătăi de cap, ci gândul că își va revedea prietenii, despre care are cele mai savuroase povești:  ”Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, glumește acesta.


    Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii culinare
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii culinare

Cheloo, orez şi morcov pentru cei trei chefi

În trecut, Cheloo, memebru Paraziţii, a trecut pragul bucătăriei "Chefi la cuţite" şi le-a pregătit celor trei bucătari o surpriză pe care nu o vor uita prea uşor. Cântăreţul le-a găiti nişte orez simplu, alături de care a aşezat un morcov. Chefii au fost reticenţi în a gusta mâncarea, însă când au descoperit cine se afla în spatele felului de mâncare greu de digerat, s-au amuzat copios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net