Răzvan Simion, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Lidia Buble


    Lidia și-a declarat dragostea pentru RăzvanFoto: arhivă personală
Lidia și-a declarat dragostea pentru RăzvanFoto: arhivă personală

Deşi aparent era fericit într-o căsnicie din care au rezultat doi copii, Răzvan Simion nu părea la fel de zâmbitor în cuplu ca pe micul ecran. Prezentatorul tv a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de soţia sa Diana şi despre cum a început să simtă fluturaşi în stomac pentru Lidia Buble.

Chiar dacă o perioadă s-au ascuns, acum Răzvan Simion şi Lidia Buble îşi trăiesc liberi povestea de iubire. Omul de televiziune a vorbit pentru prima dată despre relația cu artista și despre despărțirea de soția lui, Diana. Răzvan Simion susține că și dacă nu apărea Lidia Buble în viața lui, căsnicia cu Diana ar fi luat oricum sfârșit.

"Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație. Am divorțat de mama copiilor mei, nu de copiii mei. (...) Ne-am cunoscut întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară și am continuat pas cu pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine”, a  declarat Răzvan Simion pentru unica.ro.

Lidia Buble este cea mai fericită de când formează un cuplu cu prezentatorul tv. "Nu are cum să nu-ți placă Răzvan. Dacă îl cunoști, îl iubești. Știe să se facă plăcut, nu doar cu mine, ci în general cu oamenii”, a declarat Lidia.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22. La 10 mai 2016, cei doi s-au despărţit la notar. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png