„Răzvan Simion e interesat mai mult de Lidia Buble decât e ea interesată de el”. Cine le-a dat șanse minime celor doi

Ultima actualizare:
Scriitoarea Carmen Harra susține că Răzvan Simion și Lidia Buble nu sunt compatibili și că nu au vreun viitor împreună.
Scriitoarea Carmen Harra susține că Răzvan Simion și Lidia Buble nu sunt compatibili și că nu au vreun viitor împreună.

După ce s-a aflat că cei doi sunt împreună, toată lumea este interesată de ce șanse au să rămână împreună Răzvan Simion și Lidia Buble. Carmen Harra, faimoasa scriitoare americană, le-a dat un verdict senzațional. Se pare că matinalul de la „Neatza" și cântăreața nu sunt deloc compatibili.

Carmen Harra este expert în numerologie. Ea le-a prezis destinul celor doi. Răzvan Simion s-a născut pe 8.08.1980, iar scriitoarea a spus că matinalul de la „Neatza" are codul divin 7, care este „specific celor care au probleme de cuplu și trec foarte des prin divorțuri, indiferent dacă au sau nu copii". Și Prințesa Diana avea codul 7 și a suferit enorm după divorțul de Prințul Charles, lăsând în urmă doi copii. Se pare că John Kennedy avea tot același număr divin și a avut o relație tensionată cu soția lui, relatează ziarulring.ro.

Răzvan Simion și Lidia Buble nu se potrivesc deloc


    Scriitoarea Carmen Harra susține că Răzvan Simion și Lidia Buble nu sunt compatibili și că nu au vreun viitor împreună.foto: Arhiva personală
Scriitoarea Carmen Harra susține că Răzvan Simion și Lidia Buble nu sunt compatibili și că nu au vreun viitor împreună.foto: Arhiva personală

Dacă Răzvan Simion are codul divin 7, amanta lui are codul divin 1 având în vedere că este născută pe data de 9.06.1993. Lidia Buble exte independentă și trece ușor de la o relație la alta.

Larry King, tot cifra 1, a fost însurat de șapte ori și la peste 70 de ani și-a înșelat soția cu sora ei”, a povestit Carmen Harra. Scriitoare susține că sunt anumite energii în codul de viață care fac anumite persoane să reacționeze într-un fel, iar dacă energiile nu sunt controlate, ele conduc viața. Carmen Harra susține că din puct de vedere numerologic Răzvan Simion și Lidia Buble nu se potrivesc deloc, deoarece au energii diferite și interese opuse. Ea se așteaptă de la cu totul altceva de la relație, pe când el e mai interesat de ea decât este ea de el.

Răzvan Simion și Lidia Buble nu sunt suflete-pereche

Carmen Harra este de părere că Răzvan Simion și Lidia Buble nu au un viitor strălucit împreună, deoarece nu sunt suflete-pereche.

Nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată”, a spus Carmen Harra despre relația lui Răzvan Simion și Lidia Buble. Scriitoarea le-a calculate șansele și a ajuns la concluzia că relația lor nu va dura foarte mult timp pentru că cei doi nu sunt deloc compatibili.

Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili. El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că Răzvan Simion e interesat de Lidia Buble mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor”, a explicat expert în numerologie. Carmen Harra crede că matinalul de la Neatza și cântăreața nu au niciun viitor împreună și că Răzvan Simion ar trebui să se gândească de două ori înainte să renunțe la soția lui, Diana.

Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc", a povestit scriitoare despre viitorul lui Răzvan Simion cu Lidia Buble.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net