Răzvan Simion și Lidia Buble: cântăreața, exclusă din Biserica Penticostală din cauza relației cu matinalul de la „Neatza”

image
Răzvan Simion şi Lidia Buble: Dani Oţil a sărit în apărarea colegului său de la la „Neatza”

Din cauza scandalului izbucnit în presă cu privire la relația pe care o au Răzvan Simion și Lidia Buble, cântăreața riscă să fie exclusă de penticostali. Președintele comunității penticostale din București consideră că aceasta ar trebui exclusă din Biserică Penticostală, deoarece în acest cult este interzis să ai relații sexuale înainte de căsătorie.

Scandalul din jurul relației amoroase pe care o trăiesc Răzvan Simion și Lidia Buble ia amploare. Emil Meștereagă, președintele comunității penticolstale din București a declarat că o femeie care are relații înaintea căsătoriei sau se iubește cu un bărbat căsătorit ar trebui exclusă categoric din comunitate, relatează ziarulring.ro.

Răzvan Simion și Lidia Buble: în cultul penticostalilor, femeia trebuie să rămână „curată” până la căsătorie. Mai-marii Biserici Penticostale sunt foarte categorici în această privință.

Nu sunt la curent cu mondenităţile, dar dacă Lidia şi Răzvan Simion sunt împreună, ea ar trebui exclusă din Biserica Penticostală”, a spus președintele penticostalilor. Se pare că și tatăl artistei, care este pastor, este şi el în pericol să fie exclus din această Biserică, din cauza relației pe care o are fiica lui.

Dacă tatăl ei va încuraja, va aproba comportamentul fiicei lui sau va nega relaţia, va fi oprit de la slujire. La noi nu sunt permise sub nicio formă astfel de situaţii”, a adăugat Emil Meștereagă, cu privire la relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble.

Biserica Penticostală interzice și căsătoria mixtă. În plus, divorţul nu este văzut deloc bine în această comunitate, deoarece căsătoria este considerată ca având caracter divin. Artista este cea care şi-a ales această religie, botezul având loc la vârsta de 18 ani, dar din cauza zvonurilor apărute în presă despre relaţia amoroasă dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble, ea riscă să fie exclusă din Biserica Penticostală.

Răzvan Simion și Lidia Buble: „matinalul” este supărat pe prieteni

„Matinalul” de la „Neatza” a fost foarte deranjat de prietenii care au dat declaraţii pentru presă cu privire la mariajul lui. După ce au apărut zvonurile că Răzvan Simion şi Lidia Buble sunt împreună, realizatorul Tv a recunoscut că s-a despărţit de soţia lui. Prietenii lui au declarat că mariajul lui Răzvan nu era deloc unul fericit şi că soţia lui, Diana, îl teroriza şi îl umilea. El a scris pe pagina lui personală de Facebook că nu este adevărat şi a avut numai cuvinte de laudă despre femeia pe care a iubit-o timp de 15 ani.

Răzvan Simion şi Lidia Buble: Dani Oţil îi ia apărarea „matinalului”

image
Răzvan Simion şi Lidia Buble: Dani Oţil a sărit în apărarea colegului său de la la „Neatza” foto: Arhiva personală

Relaţia dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble a creat un adevărat scandal. „Matinalul” e în război cu prietenii care au spus că mariajul lui a fost unul dezastruos. Colegul lui, Dani Oţil, a sărit în apărarea realizatorului Tv afirmând că Răzvan şi soţia lui  au "sufletele sfâşiate” şi că prietenii care comentează despre relaţia dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble şi despre mariajul “nefericit” al matinalului nu sunt prieteni adevăraţi.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg