Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit: „Nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare”

image
Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă

O altă relație care părea că va dăinui și-a găsit sfârșitul: Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după o iubire de 5 ani! Prezentatorul de la "Neatza" a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele sociale.

„O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărțirea de Lidia Buble.

image
Cei doi păreau că au relația perfectă, însă numai ei știu ce se afla cu adevărat în spatele ușilor închise

Într-adevăr, deși cu luni în urmă relația lor părea una perfectă, iar fanii deja îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, iată că, în cele din urmă, cei doi au decis să pornească pe drumuri diferite.

Răzvan și Lidia au petrecut anul acesta Crăciunul separat, având în vedere că părinții artistei sunt foarte stricți în ceea ce privește relația dintre un bărbat și o femeie, considerând că prezentatorul TV ar fi trebuit întâi să o ceară pe Lidia de soție și mai apoi ar fi fost primit cu brațele deschise la ei în casă.

Familia Lidiei, motivul rupturii dintre ea și Răzvan Simion?

Familia Lidiei este una care ține foarte mult la tradiții, tatăl solistei fiind preot penticostal. "Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", a povestit Lidia în mai 2018, la emisiunea Adevărul Live.

image
Cei doi păreau că au relația perfectă, însă numai ei știu ce se afla cu adevărat în spatele ușilor închiseFoto: Arhivă personală

Răzvan Simion era căsătorit când a decis să își urmeze inima și să înceapă o relație cu Lidia Buble. Acesta are din fostul mariaj doi copii. De-a lungul timpului, Lidia a înfruntat multe comentarii negative din partea admiratorilor lui Răzvan, care o acuzau pe aceasta că „i-a spart casa” prezentatorului TV.  Cei doi au ieșit prima oară ca și cuplu în 2015, iar de atunci au avut o relație presărată cu multe momente romantice, vacanțe, declarații de dragoste și cadouri de lux. Iată însă că acestea nu au fost suficiente pentru a-i ține pe Lidia și Răzvan împreună. 

Citește și:

Lidia Buble: “Părinții mei îl vor cunoaște pe Răzvan doar când vor fi planuri de nuntă”

Răzvan Simion vorbeşte despre divorţ la patru ani de la despărţire: «Sunt relaţii care ard repede»

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
piscina borcea pelinel jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
livia graur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg