Răzvan Simion, vacanță alături de fosta soție și copii, în Austria. Lidia Buble a lipsit

Ultima actualizare:
Răzvan Simion, vacanță alături de copii, la munte
Răzvan Simion, vacanță alături de copii, la munte

Răzvan Simion și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a publicat o serie de imagini în care a apărut în vacanță alături de fosta sa soție și cei doi copii pe care îi au împreună. Aceștia s-au fotografiat pe pârtie, iar imaginile au făcut furori pe Instagram. Lidia Buble a lipsit de la această reuniune.

Iată că relația dintre Răzvan Simion și Diana, fosta lui soție, este una bună. Ambii părinți se implică activ în viețile copiilor lor, dovadă că au organizat o escapadă la munte, în Austria, de la care a lipsit actuala iubită a prezentatorului tv, artista Lidia Buble.

Fosta soție a lui Răzvan SImion nu a lipsit din vacanță
Fosta soție a lui Răzvan SImion nu a lipsit din vacanță

Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvani și Dani s-a bucurat de timpul frumos, de zăpadă din abundență și de una dintre cele mai vizitate pârtii din Europa, însă cel mai important nu a fost peisajul, ci persoanele cu care și-a petrecut timpul, iar companie mai plăcută decât cei doi copii ai lui nu există. Desigur, alături de acesta a fost și Diana, fosta sa soție, cu care, de dragul copiilor, a rămas în relații bune. Cei doi au grijă ca fiicei și fiului lor să nu le lipsească nimic, mai ales prezența lor emoțională.


    Fosta soție a lui Răzvan SImion nu a lipsit din vacanțăFoto Instagram
Fosta soție a lui Răzvan SImion nu a lipsit din vacanțăFoto Instagram

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris el în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Diana și-a găsit fericirea în brațele unui prieten cu care se cunoștea de 20 de ani

La patru ani de la durerosul divorț de Răzvan Simion, Diana iubește din nou. Dacă fostul ei soț și-a refăcut viața mult mai repede alături de cântăreața Lidia Buble, iată că pe strada ei a apărut soarele de câteva luni bune, însă așteptarea a meritat! Nu se bucură doar de dragostea celor doi copii ai săi, ci și de sentimentele pe care i le împărtășește de câteva luni un patron de resataurante din Timișoara.

În 2015, Răzvan și Diana Simion divorțau după 15 ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Ianca (15 ani) și Tudor (11 ani). Părinții au reușit să îi protejeze și să gestioneze problema lor, astfel încât divorțul să nu îi afecteze. Prezentatorul avea deja o relație din 2014 cu cântăreața Lidia Buble, așa că divorțul de Diana nu l-a afectat. Însă nu același lucru îl putem spune despre ea. Femeia a fost dărâmată și, pentru că nu a mai putut trăi în București, aproape de fostul soț pe care încă îl mai iubea, s-a mutat la Timișoara, împreună cu cei doi copii.

”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, ne-a spus timișoreanul.

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net