Răzvan Simion vorbeşte despre divorţ la patru ani de la despărţire: «Sunt relaţii care ard repede»

Lidia şi Răzvan Simion au făcut o "nuntă de probă" în Maldive, anul trecut
Lidia şi Răzvan Simion au făcut o "nuntă de probă" în Maldive, anul trecut

Răzvan Simion trăieşte o poveste de dragoste cu Lidia Buble de trei ani de zile, şi vorbeşte rareori despre femeia cu care a fost căsătorit 15 ani şi alături de care are doi copii. Prezentatorul emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani" nu are regrete referitor la mariajul pe care l-a avut cu Diana şi nu ar schimba nimic din ce s-a întâmplat. Dacă până acum, Răzvan nu a făcut prea multe comentarii pe marginea acestui subiect, el a fost invitat în platoul emisiunii "Xtra Night Show " unde a mărturisit că nu se gândeşte cu tristeţe la ce a fost.

Răzvan Simion şi Diana au decis să divorţeze în urmă cu patru ani, după 15 ani de mariaj. La scurt timp după despărţirea dureroasă, prezentatorul s-a afişat alături de Lidia Buble şi a început să o invite din ce în ce mai des în platoul emisiunii. Într-un final, cei doi au recunoscut că formează un cuplu, iar declaraţiile de iubire din mediul virtual nu au mai încetat.

Invitat în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Răzvan a făcut o serie de mărturisiri emoţionante despre fosta sa soţie, şi a subliniat că poate înţelege motivul pentru care ea a fost atât de supărată, adresându-i cuvinte dure şi aducându-i acuzaţii. Atunci când a fost întrebat dacă l-au afectat declaraţiile pe care soţia sa le-a făcut la scurt timp după divorţ, Răzvan a oferit un răsuns amplu.

Răzvan Simion şi Diana au divorţat în urmă cu patru ani
Răzvan Simion şi Diana au divorţat în urmă cu patru ani

„Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a “umflat”, nu m-am ambalat . Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…)Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, au fost cuvintele lui Răzvan.

Părinţii Lidiei nu l-au cunoscut pe Răzvan

Lidia, în vârstă de 25 de ani, şi Răzvan Simion, de 38 de ani, trăiesc o poveste de dragoste de trei ani, însă părinţii acesteia nu l-au cunoscut pe cel care a furat inima fiicei lor. Lidia provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl preot al artistei are un set de reguli peste care nimeni nu trece.

Lidia a vorbit, în repetate rânduri, despre relaţia profesională şi personală pe care o are cu Răzvan şi a dezvăluit că tatăl său îl va cunoaşte pe prezentator doar atunci când vor exista planuri de nuntă. „Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da”, a povestit solista pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”. „La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră”, a completat aceasta.


    Lidia şi Răzvan Simion au făcut o
Lidia şi Răzvan Simion au făcut o

În ciuda faptului că Lidia susţine că nu se gândeşte la nuntă, căci este un suflet copilăros care încă doreşte să se bucure de lipsa obligaţiilor, imaginile din ultima lor vacanţă împreună transmit cu totul altceva. Cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut bagajele şi au petrecut câteva zile de vis în Maldive. Una dintre imaginile din vacanţă, o înfăţişează pe Lidia purtând o rochie albă de mireasă, o coroniţă de flori şi având un buchet de flori. Desigur, cântăreaţa a infirmat că a avut loc o nuntă în adevăratul sens al cuvântului şi a insitat că a fost doar o joacă, îmbrăcând rochia pentru a realiza o serie de instantanee pe care le va ţine minte întotdeauna.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
japonia1 jpg
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg