Reacția adorabilă a lui Silviu Țolu, după ce Lili Sandu l-a făcut tată de băiat

image
Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Silviu Țolu anul trecut, de ziua ei

Ca orice bărbat care devine pentru prima oară tată, și tată de băiat pe deasupra, Silviu Țolu (28 de ani) a fost copleșit de emoții. Nu într-atât încât să nu-și felicite iubita pe rețelele sociale, chiar la postarea prin care Lili anunța că a născut un bebeluș de nota 10.

Lili Sandu (41 de ani) a născut luni seară, mai devreme decât era programat, un băiețel de nota 10. Vedeta și iubitul ei și-au dat răgaz ca să savureze momentul și au așteptat până marți dimineață pentru a anunța marea veste. Lili a povestit totul într-o postare pe Instagram, iar Silviu a adăugat un comentariu adorabil.

”Ai mei! Bravo iubita mea pentru curaj și pentru forță! Vă iubesc!”, a comentat Silviu la postarea iubitei lui.

Lili Sandu a născut cu două săptămâni înainte de termen

Lili Sandu spera să nască de ziua iubitului ei, Silviu Tolu, la sfârșitul lunii august. Băiețelul lor a avut însă alte planuri și s-a grăbit să-și cunoască părinții. Luni seară, vedeta a născut la o maternitate privată din Capitală.

”Atunci când viața capătă un sens... Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut să vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire...Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris Lili pe Instagram.

Citește și:

Lili Sandu, secretul relației cu Silviu Țolu: «Trebuie să te căsătorești cu cel mai bun prieten»

Lili Sandu, cerută în căsătorie de ziua ei

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, cu care se înțelege de minune. În timpul unei escapade romantice la Istanbul, modelul internațional i-a adresat marea întrebare fostei "faimoase" de la Exatlon.

"Suntem doi nebuni. Trăim niște vremuri în care toată lumea divorțează și se desparte, iar noi vrem să le arătăm cum se face. Nu cred că există un secret. E iubirea care te leagă, trebuie să comunici foarte bine, practic, să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău. Am ajuns să realizez că este foarte important să fie lângă tine așa cum trebuie în momentele în care îți e greu. M-a ajutat să depășesc aceste momente. Este foarte imortant să te susțină și să-ți dea forță și dorință să treci mai ușor peste probleme. N-am fost niciodată înnebunită după acest miraj al căsătoriei, după femeia care îmbracă rochia albă. E frumos ce mi se întâmplă, sunt liberă să iubesc și bine am făcut. Dacă mă luam după stereoripurile societății, că el e mai mic, nu mai eram acum aici. Am făcut bine că am avut încredere în sentimentele mele", a mărturisit șatena la Kanal D.

image
Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Silviu Țolu anul trecut, de ziua eifoto: arhiva personală/Instagram

Lili și Silviu au anunțat că vor deveni părinți anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților. „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a declarat Lili la vremea respectivă.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png