Reacția Andei Adam despre episodul cu porumbul de la Piatra Neamţ

Ultima actualizare:

    Cântăreața a trecut printr-o situaţie neplăcută, recent, la Piatra Neamţfoto: arhiva personală
Cântăreața a trecut printr-o situaţie neplăcută, recent, la Piatra Neamţfoto: arhiva personală

Anda Adam (37 de ani) este una dintre cântăreţele de la noi care s-a lovit de un public necivilizat la unul dintre spectacolele ei. Cântăreaţa a fost invitată să cânte la Zilele Oraşului Piatra Neamţ la finele lunii trecute, dar abia acum s-a aflat că solista a fost pusă în faţa unei situaţii stânjenitoare. În timpul concertului, pe scenă s-a aruncat cu un ştiulete, iar artista a fost vizibil deranjată şi cât pe ce să oprească spectacolul.

Anda Adam a experimetat multe în cariera ei de artist şi a povestit că nu a fost prima oară când a trecut printr-o situaţie care ar fi putut să o pună în pericol. Artista a fost una dintre cântăreţele invitate la Zilele Oraşului Piatra Neamţ şi era să o păţească din cauza unui grup de tineri rebeli care au confundat coşul de gunoi cvu scena pe care artista îşi susţinea conştiincioasă recitalul. Contactată de reporterii Prima Tv, Anda Adam a explicat ce s-a întâmplat şi cum a ajuns porumbul fiert la ea.   

"Era un grup de puşti, care a aruncat cu porumbul pe scenă, dar nu în mine. Le-am atras atenţia că sunt lipsiţi de cei şapte ani de acasă. S-a mai întâmplat şi încă de mai multe ori. Voi credeţi că eu sunt singurul artist din România care păţeşte aşa ceva? E mai nasol dacă dau cu sticla. La genul ăsta de concerte în aer liber, oamenii se duc de la prânz şi până intrăm noi seara la 9.00, ei stau şi mănâncă, un mic, o friptură şi au 6-7 beri la activ", a spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner simona florescu png
Banner lidia buble
banner oana mizil png
cub mariana moculescu png
monica anghel jpg
Horatiu Malaele png
banner ⁠Silvia Launeanu png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net