Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce testul antidrog de la IML a lui Gabi Bădălău a ieșit negativ


    Claudia Pătrășcanufoto: Instagram
Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia o altă întorsătură după ce omul de afaceri a dat publicității rezultatul buletinului toxicologic de la IML, care a arătat că acesta nu a consumat substanțe interzise.

Claudia Pătrășcanu nu este însă nici pe departe satisfăcută de rezultatele testului antidrog, chiar dacă acesta a fost făcut la INML, așa cum a solicitat solista, prin avocații ei. Claudia insistă în continuare ca tatăl copiilor ei să facă testul din analiza firul de păr și nu din sânge, salivă sau urină. “Nu am nici o reacție. Am cerut un test amănunțit din firul de păr și nu din sânge, salivă sau urină. Cei ce se pricep, știu acum despre ce vorbesc eu. Eu mi-am strigat durerea. Domnul Bădălău și-a făcut testul unde și cum a dorit. Mi-am strigat disperarea pentru acești doi copii. A făcut testul unde a considerat și de unde a considerat. El a vrut să-l facă doar așa, de ochii lumii, nu știu ce a vrut să dovedească cu asta. Când va veni cu testul din firul păr, atunci o să mă lămurească”, a declarat solista, pentru România TV.

Citește și:

A ieșit la iveală rezultatul testului antidrog pe care Gabi Bădălău l-a făcut la INML

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Ce vrea Claudia Pătrășcanu la partaj! Gabi Bădălău a furnizat presei actele de la mediere: “Teren, o casă la Corbeanca..."

Claudia Pătrășcanu a readus în discuție amenințările cu moartea făcute anul trecut la adresa ei, atunci când i-a făcut plângere penală fostului soț. “Numai mesaje jignitoare, nu știu ce au cu mine, nu pot să îmi explic. Am primit amenințări cu moartea anul trecut, când mi-au zis să am grijă ce fac, ce zic pe la TV. Consider că sunt o mamă curată și nu îmi e teamă de nimic. Mi-a spus că plătește un om să mă lovească, să mă arunce în râpă”, a mai declarat solista pentru România TV.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg