Reacția dură a Magdei Vasiliu la adresa perechii Brigitte și Florin Pastramă: «Un cuplu penibil»


    Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă
Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă

Magda Vasiliu, fostă prezentatoare tv a declarat faptul că nu consideră cuplul Brigitte-Florin Pastramă a fi unul reușit, ba, mai mult, îi numește pe cei doi «penibili».

Magda Vasiliu a scris un mesaj dur pe Facebook, după ce i-a văzut pe Brigitte Sfăt și pe actualul ei partener de viață, Florin Pastramă, în cadrul unei emisiuni la TV. Ea a declarat că a fost uimită de cum vorbesc și se comportă cei doi soți.

„”Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță… Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali… Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun ”oamenii ăștia chiar există”…

Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok. Până la meciul de mâine nu mă mai uit la tv . Asta că să fiu sigură că nu pățesc nimic și pot vedea liniștită România-Germania….Dar, oamenii chiar există…”, a comentat Magda Vasiliu.

Brigitte și Florin Pastramă „lucrează din greu” la un copil

Florin şi Brigitte Pastramă sunt puşi pe fapte mari şi îşi doresc cu nerăbdare să devină părinţi. Chiar dacă Brigitte cunoaște deja sentimentul de mamă și Florin se înțelege foarte bine cu copiii acesteia, cei doi soți vor să mărească familia. „După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, mărturiseau cei doi îndrăgostiți la scurt timp după ce au spus „Da” în fața altarului.

Iată însă că deși împărtășesc această dorință, Brigitte este cea care își dorește cu ardoare un copil cu actualul ei soț, chiar dacă acest lucru înseamnă să îl „pună la treabă” pe Pastramă, uneori mai mult decât acesta „poate duce”. Dezvăluirea din intimitate a făcut-o chiar soțul lui Brigitte, în cadrul unei emisiuni TV.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă.

Brigitte Năstase a făcut și ea dezvăluiri fără perdea despre perioada în care se iubea cu Ilie Năstase. „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase, la momentul respectiv, fără să evite acest subiect „picant”.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png