Reacţia Laurei Bretan după ce a pierdut în faţa compozitoarei Ester Peony

Ultima actualizare:
Ester Peony a câştigat duminică, 17 februarie, finala naţională Eurovision
Ester Peony a câştigat duminică, 17 februarie, finala naţională Eurovision

Desemnarea compozitoarei Ester Peony câştigătoarea selecţiei naţionale Eurovision nu a fost privită cu ochi prea buni în lumea artiştilor. Colegii care au evoluat însă pe aceeaşi scenă cu ea i-u transmis succes pe mai departe în concursul de la Tel Aviv în care artista, pe numele ei real, Ester Alexandra Peony, va evolua.

Ester Peony, care a câștigat finala națională Eurovision 2019 și va reprezenta România la concursul de la Tel Aviv, este o tânără artistă și compozitoare, despre care până la momentul actual nu se ştia prea mare lucru. Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Creţu, este româncă, dar a trăit în Canada. Pasiunea ei pentru muzică a apărut încă din copilărie, pe când locuia cu familia în Montreal.


    Ester Peony a câştigat duminică, 17 februarie, finala naţională Eurovisionfoto: TVR
Ester Peony a câştigat duminică, 17 februarie, finala naţională Eurovisionfoto: TVR

Calităţile ei vocale au convins juriul internaţional să o voteze câştigătoare. A obținut un punctaj final de 65 de puncte, în timp ce Laura Bretan, care a terminat a doua, a obținut 60 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Bella Santiago, cu 58 de puncte. În semn de fair-play, Laura Bretan, una dintre marile favorite, i-a transmis un mesaj pe reţelele sociale. "Felicitări, frumoaso! Să-i faci praf!", a fost îndemnul pe care marea ei rivală i l-a transmis după concurs. Elena Cristea a dat însă de pământ cu marea câştigătoare. 

Ester Peony a lansat o piesă în 2015 cu Vescan     

În 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor și nu numai. Un an mai târziu, a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta” (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România. În 2018 ea a lansat primul EP, „Dig It”, unde Ester se numără printre principalii compozitori. Împreună cu Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea, Ester a scris „On a Sunday”, melodie cu care s-a înscris în Selecţia Naţională Eurovision 2019. În prezent, Ester lucrează la primul ei album, care va fi lansat anul acesta.

Citeşte şi:

Frumoasele astea se bat în finala Eurovision. Linda Teodosiu, Laura Bretan şi Bella Santiago, premiate la competiţii de top

Laura Bretan vrea şi la Eurovision, după ce a câştigat «Românii au Talent»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net