Reacţia Lidiei Buble când a fost întrebată dacă i-a spart casa lui Răzvan Simion

Ultima actualizare:

    Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu stabil de aproape doi anifoto: Click!
Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu stabil de aproape doi anifoto: Click!

S+-au iubit pe ascuns vreme de jumătate de an, dar acum nu mai au nicio reţinere! Lidia Buble şi Răzvan Simion îşi trăiesc liniştiţi povestea de amor începută la finele lui 2014. El a divorţat între timp de soţia Diana cu care are doi copii, iar artista a scăpat de eticheta de amantă, dar nu şi de cea de "spărgătoare de case".

Invitată la Antena 1, Lidia Buble (22 de ani) a făcut mărturisiri despre relaţia de cuplu pe care o are cu Răzvan Simion (35 de ani), matinalul Antnei 1. Artista a povestit că cei doi s-au îndrăgostit pe piesa Direcţiei 5 "Forever love", melodie pe care şi acum obişnuiesc să o cânte împreună sau cu prietenii la karaoke.

"Versurile ni s-au potrivit pur şi simplu şi a rămas melodia noastră de suflet. Este piesa pe care m-am îndrgostit", a recunoscut Lidia Buble la "Un show păcătos". Întrebată dacă a pătimit mult până să ajungă la liniştea de acum, Lidia Buble a dat un răpuns sincer. "Slavă Domnului că acum mi-s bine!", a spus solista care a lăsat să se înţeleagă că niciodată nu s-a considerat vinovată pentru destrămarea căsniciei lui Răzvan cu Diana. "Lumea nu ştie povestea din spatele poveştii şi toţi să grebsec să vorbească în necunoştinţă de cauză. Când aud asta cu spartul casei, tulai, Doamne!", a completat cântăreaţa aprobând că mariajul prezentatorului era de mai mult timp pe butuci. Lidia a mărturisit că îşi doreşte copii şi că ar vrea să-i bată recordul mamei sale. "Noi suntem 11 fraţi. Glumesc, nu vreau atăţia copii, dar când vor să vină sunt bine primiţi", a mai spus artista.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png