Reacţia lui Adi Despot când a aflat că va fi jurat la „Vocea României”


    Din toamnă, Adrian Despot va întoarce scaunul  la “Vocea României”
Din toamnă, Adrian Despot va întoarce scaunul la “Vocea României”

Bombă în showbiz! Din toamnă, noul sezon de la “Vocea României” (PRO TV) va veni cu o schimbare majoră. După 6 ani petrecuţi pe scaunul de jurat, Marius Moga părăseşte show-ul, fiind înlocuit cu rocker-ul Adrian Despot. Click! îţi spune cum a primit solistul vestea, dar şi ce planuri are, în continuare, “Micul Mozart”.

Schimbări mari din această toamnă, la unul dintre cele mai tari show-uri de la PRO TV. Cel de-al şaptelea sezon de la „Vocea României” îi va avea la pupitru pe Adrian Despot (41 de ani), Smiley, Loredana şi pe Tudor Chirilă. Marius Moga (35 de ani) va rămâne antrenor doar la „Vocea României Junior” şi se va ocupa mai mult de proiectele lui muzicale, dar şi de familie. Noul jurat nu este străin de lumea televiziunii, căci a mai făcut parte din proiectul „Şcoala Vedetelor”, de la TVR, iar acum 11 ani a fost jurat la „Megastar” (Prima TV), tot un show de voci inspirat după un format internaţional.

Adrian Despot a primit cu încântare vestea despre noul lui serviciu, însă cei mai încântaţi au fost copiii lui, Maia (8 ani) şi Toma (10 ani). „Am primit vestea în sânul familiei. Chiotele copiilor le-au acoperit pe ale mele şi, bineînţeles, prima întrebare a fost: «Tata, o să putem veni şi noi la filmări, să stăm pe scaunele antrenorilor?» Ne-am bucurat foarte tare, pentru că «Vocea României» e un show excelent şi am şansa să accesez tineri artişti în momentul lor de decolare, în care ei pleacă practic înspre viaţa lor artistică. Eu sunt suficient de norocos încât să fiu acolo, să îi sprijin”, a povestit, pentru Click!, Adrian Despot, noul antrenor de la „Vocea României”.

De asemenea, solistul a avut cuvinte de laudă şi pentru colegii lui de la masa juriului. „Cu Loredana, Smiley şi Tudor mă cunosc de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună!”, a mai spus Despot.

Prima reacţie a venit ieri din partea lui Tudor Chirilă, şi el rocker veritabil, care parcă vede în Adrian un aliat, nu un rival. “Mulţumesc pentru toate momentele frumoase, Marius Moga. Şi nu au fost puţine! Bun venit, Adi Despot. Se pare că «Vocea» are şanse mari să fie rock anul ăsta”, a scris Chirilă pe Facebook.

Pe Marius Moga îl veţi vedea în continuare ca antrenor la “Vocea României Junior”, dar mai mult în studioul lui, DeMoga, unde pregăteşte piese pe bandă rulantă. „Urmează o perioadă plină pentru mine şi echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon «Vocea României Junior», un proiect care îmi e foarte drag de când am devenit tătic. Vom continua să lansăm artişti atât în ţară, cât şi în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată ţara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Galaţi şi Târgu Mureş. Copiii vor avea propria platformă, DeMoga Young Music”, a spus Marius Moga.

A fost jurat şi în show-ul «Megastar» de la Prima TV

Născut pe 21 martie 1976 în Felnac, Arad, Adrian Despot este compozitor şi producător muzical, absolvent al secţiei de Pedagogie a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti şi absolvent al SAE Institute (School of Audio Engineering) - Köln. În 1996 a intrat în “Şcoala vedetelor” (TVR) şi tot în acelaşi an, în trupa Viţa de Vie. În 2006 a devenit jurat în show-ul “Megastar” (Prima TV), alături de CRBL, Aura Urziceanu şi Virgil Ianţu. Un an mai târziu, CRBL e înlocuit cu Răzvan Mazilu. În primul sezon a câştigat Cătălin Josan, iar în cel de-al doilea, Andrei Găluţ.

Despot, eroul de la «Colectiv»

simeon stalpnicul png

În noaptea de 30 octombrie 2015, solistul de la „Viţa de vie” se afla în clubul “Colectiv”, la lansarea primului album al trupei „Goodbye to Gravity”, din care făcea parte şi Andrei Găluţ. După ce clubul a luat foc, Despot a încercat să-şi ajute prietenii cât de mult a putut, fiind numit erou în urma tragicului eveniment, în care şi-au pierdut viaţa 64 de oameni. După tragedie, solistul şi-a încetat, vreme îndelungată, apariţiile publice.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina