Reacția lui Cristi Mitrea după ce fiul lui s-a mutat în Turcia. Cum vor ține legătura

21 noiembrie 2018
image
Imaginea publicată de Cristian Mitrea pe rețelele de socializare

Cristi Mitrea, fostul partener de viață al Andreei Mantea, a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă și a reacționat la mutarea fiului său în Turcia, alături de mama sa. Andreea Mantea și David vor fi plecați din țară timp de șase luni, deoarece filmările pentru noua emisiune a prezentatoarei TV se vor desfășura pe meleaguri turcești.

După ce emisiunea „Te vreau lângă mine”, moderată de Andreea Mantea, a fost scoasă din grilele Kanal D, vedeta s-a ales cu o nouă emisiune. Filmările pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia însă, Andreea fiind nevoită să se mute din țară timp de șase luni, alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, micuțul David. Băiatul va fi nevoit să schimbe, astfel, locul unde învață, fiind înscris la o grădiniță din Istanbul. 

Chiar dacă distanța îl va despărți din punct de vedere fizic pe Mitrea de băiețelul lui, acesta a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă, însoțită de un mesaj pe măsură. Fostul luptător de MMA a explicat că distanța nu va fi un impediment în relația lui cu David, deoarece cei doi vor vorbi la fel de des, prin intermediul tehnologiei. Mitrea a dorit să și demonstreze acest lucru, alegând să publice pe contul personal de Facebook o imagine din timpului unui apel video, în care el și David își trimiteau „inimioare”. 

image
Imaginea publicată de Cristian Mitrea pe rețelele de socializare Foto Facebook

Mesajul emoționant transmis de Mitrea pe rețelele de socializare

Fostul luptător de MMA are o relație specială cu fiul lui, astfel că mutarea celui mic în Turcia nu va fi o problemă pentru cei doi. „Distanţa nu înseamnă nimic”, a scris Cristian Mitrea pe reţelele de socializare, în dreptul imaginii în cauză, pe care și-a adăugat-o ca fotografie de profil. 

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut o înțelegere. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, spunea Cristian Mitrea recent, în ceea ce privește relația lui cu Andreea Mantea, fosta parteneră de viață. Relația celor doi a început la finalul emisiunii „Burlăcița”, însă nu a fost una de lungă durată, deși aceștia au un copil împreună. 

Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
cristina siscanu 1 jpeg
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg