Reacția lui Gabi Bădălău la afirmațiile dure făcute de Claudia Pătrășcanu: «Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău»

16 august 2019
article img
Gabi Bădălău a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care a atacat atitudinea soției saleFoto Spynews.ro

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează, iar fosta solistă a dezvăluit cât de greu i-a fost în timpul căsniciei să țină pasul cu felul de a fi al soțului ei. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a explicat cum a arătat perioada căsniciei dintre cei doi, însă la scurt timp după postarea făcută de ea pe Facebook, iată că a venit și timpul ca Gabi Bădălău să reacționeze.

Gabi Bădălău a rămas dezamăgit de atitudinea soției sale care a publicat un mesaj referitor la starea conflicutală a căsniciei sale direct pe rețelele de socializare, iar el a simțit nevoia să se apere la rândul lui. Astfel că, Gabi Bădălău nu s-a mai ascuns și și-a spus și el părerea cu privire la atitudinea actualei sale soții printr-un mesaj pe Instagram.

article img
Gabi Bădălău a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care a atacat atitudinea soției sale de a face public conflictele dintre cei doiFoto Spynews.ro

„Cel mai josnic este acel om care în momentuil în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț”, a fost mesajul lui Gabi Bădălău.

Mesajul de divorț al Claudiei Pătrășcanu care l-a supărat pe Gabi Bădălău

Fosta cântăreață, acum mamă a doi băieți, căsătorită cu craiul de Dorobanți Gabi Bădălau, a ridicat problema abuzului emoțional și fizic, într-un mod care i-a șocat pe prietenii ei virtuali. Prin acest mesaj, care lasă loc de interpretări, Claudia Pătrășcanu și-a anunțat fanii și apropiații că relația dintre ea și tatăl copiilor ei s-a finalizat.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni.... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu....... lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»....... și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

Soțul ei o presa să mai facă un copil

Deși partenerul ei de viață pune presiune pe ea, vedeta a dezvăluit că momentan nu se simte pregătită pentru o altă sarcină, însă știe că Gabi Bădălău și-ar dori foarte mult și o fetiță, fiind tătic doar de băieței.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara Claudia Pătrășcanu la Antena Stars la începutul anului.