Reacţia lui Huidu după plecarea lui Găinuşă şi a lui Kegheş de la "Cronica Cârcotaşilor": "Loialitatea se măsoară în fapte"

Ultima actualizare:

    Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, în primii ani de "Cronică"Foto: Prima TV
Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, în primii ani de "Cronică"Foto: Prima TV

Echipa de la "Cronica Cârcotaşilor" după ani întregi în care au făcut istorie în televiziune. Şerban Huidu a rămas cu brandul, în timp ce Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Mistretzu au ales să plece.

Decizia nu l-a surprins, dar l-a mâhnit pe Şeban Huidu, după cum a declarat fondatorul emisiunii pentru ziarul Ring: "Nu mă simt neapărat trădat. Nu pot spune cum mă simt, e opţiunea fiecăruia. N-am fost surprins, povestea e mult mai veche, înaintea rupturii de la Kiss FM. Nu a greşit nimeni, s-a ajuns la concluzia că unii au făcut mai mult ca alţii. Loialitatea nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte. Am început proiectul singur, nu a venit nimeni să-mi spună ce şi cum să fac. Oamenii care au plecat acum, Mistreţu`, Mişu şi Dezbrăcatu`, au fost cooptaţi, nu a avut nimeni ideea, nu a plecat nimeni cu ea, au marşat la ea şi au mers mai departe. Fiecare e liber să aleagă. Ce să fac, să-i oblig?!"

Huidu şi Găinuşă au anunţat miercuri seară că drumurile li se despart, după o colaborare de 14 ani la "Cronica Cârcotaşilor". 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net