Reacția lui Lolrelai de la "iUmor", după rezultatele de la IML: “Eu încă mai sper că doctorul va fi arestat”

Ultima actualizare:

    Lolrelai de la iUmor a vorbit despre cum a fost drogată și agresată sexual de către medicul stomatolog Foto: arhiva personală
Lolrelai de la iUmor a vorbit despre cum a fost drogată și agresată sexual de către medicul stomatolog Foto: arhiva personală

Raportul medical de la IML în cazul Ștefaniei Costache (34 de ani), tânara de la iUmor care l-a acuzat pe medicul stomatolog din Titan de agresiune și viol, a ieșit negativ atât în privința substanțelor cu care medicul și-ar fi drogat victima, dar și în ceea ce privește acuzația de viol. Ștefania Costache nu-și pierde însă speranța și vrea cu orice preț ca medicul să plătească cu închisoarea, mai ales că alte șapte victime vor merge zilele acestea să depună plângeri penale.

“Sunt ușor dezamăgită de răspunsul de la IML. Sunt un pic dezarmată acum. Dar am convingerea că domnul doctor va fi arestat. Poate că sunt naivă, dar eu încă mai cred că adevărul o să iasă la iveală”, a declarat Ștefania, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Cei doi avocați ai Ștefaniei susțin și ei că dosarul nu poate fi închis din lipsă de probe, la acest moment. “Lupta nu e pe deplin pierdută. Ar putea să mai fie luată în considerare și o altă probă, geaca pe care o purta Ștefania când a fost împreună cu medicul. Stă acolo de un an. Dar proba poate fi compromisă dacă nu a fost conservată bine”, a declarat avocatul Adrian Georgescu, la Xtra Night Show.“Sunt multe de reproșat. Tot scenariul pe care l-au pus la cale. Când s-au trezit cu noi acolo la ora 14 și nu era nimeni să ne primească. Nu aș spune că dosarul e închis. Mai sunt șapte depoziții. Dar doamna procuror a zis că nu știe de vreo altă plângere penală”, a spus și avocatul Adrian Cuculis.Astăzi, la ora 13, alte trei dintre victimele medicului au mers la secția 14 pentru a depune mărturie. Alte patru victime intenționează să meargă zilele următoare să depună și ele plângeri penale.


    Ștefania a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din scara blocului medicului foto: arhivă personală
Ștefania a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din scara blocului medicului foto: arhivă personală

Reacția Colegiului Medicilor Stomatologi

“Am primit informația de la Colegiul Medicilor că, pe perioada cercetării penale, acest colegiu nu ar putea să-i ridice dreptul de liberă practică medicului. Lucru cu care nu sunt de acord. Pe baza faptului că medicul a spus că a dus pacienta acasă la el chiar în declarația lui dată la Poliție, tu Colegiul Medicilor, ai posibilitatea să-l suspenzi șase luni din profesie!”, a declarat avocatul Adrian Cuculis. Răspunsul purtătoarei de cuvânt a Colegiului Medicilor Stomatologi i-a contrazis însă pe avocații Ștefaniei. ”Nu are nici nici un drept Colegiul să-l suspende pe medic atâta timp cât instanța nu-l declară vinovat”, se arată în comunicatul remis de Colegiul Medicilor Stomatologi.Medicul C. este angajat din ianuarie în 2015 într-un cabinet particular din Policlinica Titan. Proprietara cabinetului a declarat că nu-l va concedia pe medic decât dacă instanța îl va pune sub acuzație.

Citește și:

Ștefania Costache de la "iUmor", abuzată de medicul stomatolog? “M-a drogat, m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni”

Mărturia dentistului acuzat de viol. După Ștefania de la "iUmor", alte 4 tinere se plâng de același "tratament"

Dentistul din Titan, cercetat în Comisia de Disciplină! Încă 5 plângeri penale împotriva stomatologului acuzat de viol

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net