Reacția lui Mihai Trăistariu după ce rockerii din Italia au câștigat Eurovision 2021: "Nu era în Top 10 la mine"

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Grupul rock Måneskin a câştigat, sâmbătă seară, Eurovision 2021 cu piesa „Zitti e buoni”. Mihai Trăistariu, care în 2006, la Atena, a obținut locul 4 pentru România, cu piesa Tornero, a avut o reacție intersantă pe pagina de Facebook

"Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca și în anul meu - 2006 - rockerii din toată lumea s-au coalizat și Italia a câștigat. Nu era în Top 10 la mine însă, am simțit că sunt artiști. Am simțit că ar putea câștiga. P. S.: Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision! Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putință să câștig locul I la CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DE PE PĂMÂNT. Aștept piesa aia ... cea mai tare! Un ... Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!", a scris Mihai Trăistariu. Cu piesa „Tornero", solistul s-a situat pe locul 4 la Eurovision 2006, iar melodia sa a ajuns hit în toată Europa.

Grupul italian Måneskin a câştigat votul publicului

Grupul rock Måneskin a câştigat, sâmbătă seară, Eurovision 2021 cu piesa „Zitti e buoni”, iar aceasta este a treia victorie pentru Italia la concursul muzical. Italia a participat prima dată la Eurovision în 1956. Opt ani mai târziu, Gigliola Cinquetti a câştigat concursul cu „Non Ho L'età”, iar Toto Cutugno s-a impus în 1990, cu „Insieme”.

Din 1997 până în 2011, Italia nu a trimis reprezentanţi la Eurovision. A revenit ca una dintre cele cinci ţări „mari plătitoare”. Elveţia a primit cel mai mare punctaj din partea juriului, în timp ce Italia s-a clasat pe locul al patrulea. Grupul italian a câştigat însă votul publicului, obţinând în total 529 de puncte, fiind urmat de reprezentanţii Franţei şi Elveţiei.

Ediţia de anul acesta a concursului a avut loc la Rotterdam, iar în finală au urcat pe scenă, pentru a susţine recitaluri, şase foşti câştigători - Lenny Kuhr („De Troubadour", 1969), Teach-In cu Getty Kaspers („Ding-a-dong", 1975), Sandra Kim („J'aime La Vie", 1986), Helena Paparizou („My Number One", 2005), Lordi („Hard Rock Hallelujah", 2006) şi Måns Zelmerlöw („Heroes”).

Citește și:

Eurovision 2021. Cine sunt membrii trupei câştigătoare Maneskin. Numele trupei înseamnă „lumina lunii” în daneză

Ce surpriză! Italia a câștigat Eurovision 2021! Ce țară a terminat cu 0 puncte

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net