Reacția lui Mircea Badea după atacurile lui Oreste: «Nu vreau să vorbesc despre abjecții»

simeon stalpnicul png
Mircea Badea și Oreste erau prieteni buni cu ani buni în urmă

Pe vremuri, în urmă cu mai bine de 10 ani, Mircea Badea și Oreste erau cei mai buni prieteni, dar timpul a trecut, iar prietenia a fost înlocuită cu un conflict care capătă proporții de la o zi la alta. După ce Oreste a aruncat vorbe grele la adresa fostului coleg și prieten, spunând că îi lipsește inteligența și coloana vertebrală, iată că a venit rândul lui Mircea Badea să răspundă.

MIrcea Badea a evitat să îi dea replica lui Oreste în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3, însă a primit o întrebare incomodă în timpul show-ului pe care o prezintă la radio. O ascultătoare i-a amintit lui Badea despre scandalul momentului în care este implicat, însă prezentatorul nici măcar nu a avrut să audă despre acest subiect, excluzând posibilitatea de a contraataca cele spuse de Oreste. "Nu vreau să vorbesc despre asta, este un delir. Nu vreau să vorbesc despre abjecții, plus că am inițiat niște demersuri", a fost tot ce Badea a declarat pe marginea teme". 

Vă reamintim care a fost scânteia care a declanșat focul între cei doi foști colegi. Mircea Badea a participat la manifestația organizată sâmbătă de PSD în Piața Victoriei, eveniment la care au venit oameni din toate colțurile țării pentru a protesta împotriva așa-zisului „stat paralel”. Mircea Badea a transmis din mijlocul mulţimii adunate în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta susţinerea faţă de partidul aflat la guvernare. Oreste s-a arătat dezamăgit de cele transmise de Badea și de faptul că a participat la o asemenea manifestație. 

"M-a stârnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea şcolii. Faptul că acest miting a fost un şec de proporţii a fost demonstrat şi de următorul aspect. Singurul care continuă să micţioneze pe mişcarea rezist, să fie obraznic,

Eu m-am despărţit de acest strigoi, acest pui de informator al Securităţii. M-am gândit şi ştiu de Mircea Badea se comportă aşa. E urât ce fac, sunt lucruri pe care aș fi vrut să le păstrez și să mă duc cu ele în mormânt, dar răul pe care îl împreştie acest pui de năpârcă în societate este moştenire pe linie maternă. Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi actorii Teatrul Mic, pentru că au fost turnaţi la Securitate de ea, sub pseudonimul «Vrăbiuţa».

Dosarul de căcănar al lui Mircea Badea începe în 1984 când el a reuşit să-l sorcovească pe Ceauşeşcu. L-a atins cu sorcova aia de hârtie creponată. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate duc la Kremlin. Tatăl lui a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo. Faptul că acest individ are o soţie şi un copil mi se datorează mie. Îi amintesc episodul Năvodari 2001.    

Îi declar acestui individ insalubru că dacă începând de astăzi va continua să terfelească şi să noroiască valorile în care eu cred, voi continua şi eu să fac public câte un episod din biografia acestui vierme până când nu va mai ieşi deloc din casă", a spus Oreste extrem de nervos.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Daniel Jinga dirijor jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg