Reac╚Ťia lui Mircea Badea dup─â ce a luat b─âtaie: ┬źNu sunt fricos┬╗

image
Teodor Tedi Constantin, lupt─âtorul profesionist care l-a f─âcut knock-out pe Mircea Badea

Dup─â ce a luat b─âtaie ├«n ring, Mircea Badea a decis s─â apere prin intermediul re╚Ťelelor de socializare. Prezentatorul TV a ╚Ťinut s─â explice cum a decurs meciul din perspectiv─â personal─â, ╚Öi nu a╚Öa cum s-a vehiculat ├«n pres─â, care, sus╚Ťine el, c─â a exagerat pe alocuri. Iat─â mesajul!

Mircea Badea a acceptat s─â intre din nou ├«n ring cu lupt─âtorul Teodor Tedi Constantin, cu care a mai avut un meci ├«n noiembrie 2014, dup─â ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV, ├«n urma c├ótorva divergen╚Ťe iscate ├«ntre cei doi, pe motiv c─â Badea ar fi jignit motocicli╚Ötii, implicit pe el. G├óndindu-se ca ├«n acest an s─â ├«╚Öi ia revan╚Öa, Mircea Badea ╚Öi Teodor Tedi Constantin au organizat din nou un meci ├«n ring, ├«ns─â rezultatul nu a fost cu siguran╚Ť─â cel la care se a╚Ötepta prezentatorul de la Antena 3.

Reac╚Ťia lui Mircea Badea dup─â ce a fost f─âcut knock-out┬á

Mircea Badea a fost f─âcut knock-out de c─âtre lupt─âtorul profesionist ├«n doar c├óteva secunde, dup─â ce acesta i-a aplicat dou─â lovituri, care pentru prezentator au fost mai mult dec├ót suficiente pentru a-l dobor├ó f─âr─â drept de apel. La ├«nceput, Badea a reu╚Öit s─â evite o lovitur─â de picior de-a sportivului, ├«ns─â cele ce au urmat au fost decisive.Prezentatorul TV a c─âzut la podea ╚Öi a avut nevoie de ├«ngrijire medical─â. Cum film─ârile ├«nregistrate la meci au ajuns rapid pe internet ╚Öi, implicit ╚Öi ├«n pres─â, Mircea Badea a reac╚Ťionat imediat ├«n mediul online, dup─â ce s-a scris c─â a fost ÔÇ×le╚Öinat minute buneÔÇŁ ├«n urma loviturii. De asemenea, prezentatorul a avut c├óteva comentarii acide ╚Öi la adresa rivalului s─âu. 

image
Teodor Tedi Constantin, lupt─âtorul profesionist care l-a f─âcut knock-out pe Mircea BadeaFoto: Facebook

ÔÇ×S─â spui despre ─âsta c─â e ┬źmotociclist┬╗, c├ónd vezi cu ce se ocup─â ╚Öi ce carte de vizit─â are, e ca ╚Öi cum ai spune c─â un fotbalist la Steaua este automobilist pentru c─â ╚Öofeaz─â un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost ╚Öi nu voi fi niciodat─â. Altfel, totul ok. Ne vedem m├óine la emisiune.

P.S: S─â spui cum ÔÇ×am fost le╚Öinat minute buneÔÇŁ este ╚Ötire fals─â: nu te las─â doctorul s─â te ridici p├ón─â nu ├«╚Ťi face teste. N-am f─âcut deloc caz de meciul ─âsta ├«nainte, n-o s─â fac nici dup─âÔÇŁ, a fost mesajul lui Mircea Badea, publicat pe re╚Ťelele de socializare. 

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 ╚Öi s-a mai luptat cu Mircea Badea ╚Öi ├«n noiembrie 2014, dup─â ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv c─â l-a jignit ├«n numeroase r├ónduri. De asemenea, Tedi este multiplu campion na╚Ťional de Muay Thai ╚Öi participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda. Cei doi au organizat un meci ├«n ring ╚Öi ├«n 2014, c├ó╚Ötigat tot de Tedi Constantin. 

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
morodan dr constantin stan png
arsinel actor jpg
vedete piscina jpg
prigoana fiu jpeg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
carmen bruma png