Reacţia Nicoletei Cîrjan după ce fostul Principe Nicolae i-a recunoscut copilul

image
Nicolae este căsătorit cu Alina Binder

4 ani a aşteptat Nicleta Cîrjan ca să demonstreze tuturor că fetiţa ei îl are tată pe fostul Principe Nicolae (34 de ani). Luni (27 mai), tânăra a primit confirmarea chiar de la cel mai important personaj în acest context. Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, şi-a recunoscut paternitatea după un test ADN. În faţa acestei veşti, Nicoleta s-a reyumat doar să spună că adevărul iese întotdeauna la iveală.

Nicoleta Cîrjan şi fostul Principe Nicolae sunt părinţii unei fetiţe, în vârstă de 4 ani, iar acest lucru nu mai este o incertitudine, ci o confirmare venită după un test ADN pe care nepotul Regelui Mihai l-a cerut. Luni, rezultatul pozitiv l-a făcut pe Nicolae să anunţe public că este tăticul lui Iris. 

Nicolae de România a făcut anunţul paternităţii pe Facebook 

"În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viata acestuia este de natură strict privată.

Nicoleta Cîrjan şi Nicolae sunt părinţii micuţei Iris jpeg
Nicoleta Cîrjan şi fostul Principe Nicolae s-au cunoscut în 2015Foto: arhivă personală

Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect", a fost declaraţia lui Nicolae. 

Nicoleta Cîrjan, primele declaraţii după rezultatul testului de paternitate

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe a refuzat însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN. "27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna", a notat fosta iubită a lui Nicolae pe contul ei de Facebook. Tânăra a explicat că de paft iniţiativa celor două teste de paternitate i-a aparţinut. "Într-un final am reuşit să ajungem la un consens şi anume să realizăm testele ADN, două, aşa cum am cerut eu. Le-am făcut pe amândouă la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. Rezultatul a fost pozitiv aşa cum nu m-am îndoit nicio clipă.Am un singur regret în această privinţă şi anume că mama mea care s-a stins din viaţă în urmă cu patru luni nu a apucat să trăiască această recunoaştere şi totodată curăţarea reputaţiei mele foarte pătată în ultimii ani", a spus Nicoleta într-o intervenţie telefonică la Pro Tv.  

Principele Nicolae, exclus din linia de succesiune

Relaţia lui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan nu i-a adus doar un copil, ci şi probleme în familia cu titlu nobil. Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae de pe linia de succesiune a Casei Regale la scurt timp după ce a aflat că urma să devină tată.

Nicoleta Cîrjam şi fostul Principe Nicolae s au cunoscut în 2015 jpeg
Nicoleta Cîrjan şi fostul Principe Nicolae s-au cunoscut în 2015

Ceea ce l-a nemulțumit însă pe Majestatea Sa nu a fost faptul că s-a implicat într-o relație cu o femeie oarecare, ci pentru că în calitate de moștenitor al unui titlu regal, nu și-a asumat responsabilitatea consecințelor unei relații pasagere.

Nicolae s-a căsătorit religios  toamna trecutăcu Alina Binder alături de care nu are momentan copii. 

Citeşte şi:

Ce Masterchef celebru i-a devenit naş Principelui Nicolae! Nu e de mirare că a avut un meniu exclusivist

Nunta fostului Principe Nicolae. Ce frumoasă este mireasa! Detaliul care trimite la o nuntă regală

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg