Reacția Oanei Pellea la criticile aduse lui Carmen Iohannis: „Suntem penibili!”

simeon stalpnicul png
Oana Pellea, reacție dură la criticile nefondate adresate primelor doamne ale Franței și RomânieiFoto: Facebook

Vizita cuplului prezidențial francez la Cotroceni a atras o serie de afirmații admirative sau critice la adresa primelor doamne Brigitte Macron și Carmen Iohannis. Oana Pellea se arată dezgustată de primitivitatea reacțiilor oamenilor și consideră că acestea ne plasează departe de civilizație.

Oana Pellea a scris pe 26 august, pe contul său de Facebook un comentariu în care critică reacțiile nefondate și superficiale care s-au făcut în timpul și după vizita lui Emmanuel și Brigitte Macron. Aparent, fiica maestrului Amza Pellea scrie oarecum evaziv, fără să facă directă referire la subiectul la care face referire, dar se subînțelege că este împotriva criticilor abuzive la adresa primelor doamne ale Franței, respectiv României:

„Comentariul meu nu este furibund (așa cum îl prezintă Mass-media), e doar de bun simț. Când nu o să mai judecăm oamenii după brațe, genunchi, siluete, vârstă, chelie, rasă, credință, culoare, sex...o să ieșim din Epoca de Piatră! Deocamdată...acolo suntem! Ridicoli și penibili! Când vor conta faptele, spiritul, gândul...când va conta să facem și ce provocăm în jurul nostru (bine sau rău), când vom înceta cu bârfele de țațe la gard, cu comentarii de doi bani...poate doar atunci vom avea o mică șansă la civilizație”, a scris Oana Pellea pe rețeaua de socializare.

Ținutele non-conformiste ale celor două prime doamne, Carmen Iohannis și Brigitte Macron, au stârnit numeroase reacții în mediul online. Amândouă soțiile de președinți au purtat rochii ceva mai scurte decât stabilește protocolul obișnuit, ținutele fiind puse și în balanță cu vârstele lui Carmen și Briggite, pe care mulți le-au considerat neadecvate.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Alexander Lukașenko FOTO AFP
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda