Reacția Oanei Pellea la criticile aduse lui Carmen Iohannis: „Suntem penibili!”

simeon stalpnicul png
Oana Pellea, reacție dură la criticile nefondate adresate primelor doamne ale Franței și RomânieiFoto: Facebook

Vizita cuplului prezidențial francez la Cotroceni a atras o serie de afirmații admirative sau critice la adresa primelor doamne Brigitte Macron și Carmen Iohannis. Oana Pellea se arată dezgustată de primitivitatea reacțiilor oamenilor și consideră că acestea ne plasează departe de civilizație.

Oana Pellea a scris pe 26 august, pe contul său de Facebook un comentariu în care critică reacțiile nefondate și superficiale care s-au făcut în timpul și după vizita lui Emmanuel și Brigitte Macron. Aparent, fiica maestrului Amza Pellea scrie oarecum evaziv, fără să facă directă referire la subiectul la care face referire, dar se subînțelege că este împotriva criticilor abuzive la adresa primelor doamne ale Franței, respectiv României:

„Comentariul meu nu este furibund (așa cum îl prezintă Mass-media), e doar de bun simț. Când nu o să mai judecăm oamenii după brațe, genunchi, siluete, vârstă, chelie, rasă, credință, culoare, sex...o să ieșim din Epoca de Piatră! Deocamdată...acolo suntem! Ridicoli și penibili! Când vor conta faptele, spiritul, gândul...când va conta să facem și ce provocăm în jurul nostru (bine sau rău), când vom înceta cu bârfele de țațe la gard, cu comentarii de doi bani...poate doar atunci vom avea o mică șansă la civilizație”, a scris Oana Pellea pe rețeaua de socializare.

Ținutele non-conformiste ale celor două prime doamne, Carmen Iohannis și Brigitte Macron, au stârnit numeroase reacții în mediul online. Amândouă soțiile de președinți au purtat rochii ceva mai scurte decât stabilește protocolul obișnuit, ținutele fiind puse și în balanță cu vârstele lui Carmen și Briggite, pe care mulți le-au considerat neadecvate.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
nicolaeamericanul Sursaneverforgotten jpg
barbat laptop 0 jpeg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel